Με φόρα και Γιόβιτς…

Με φόρα και Γιόβιτς...

Ωραίο, σπανιόλικο ταμείο χθες, εμφατική επάνοδος στα ταμεία χάρη στην Ελτσε.

Συνέχεια σήμερα και αρχή με το ΦράιμπουργκΆιντραχτ. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, φλέρταραν με την ισοπαλία στην έδρα της Μπάγερν, αλλά το δοκάρι στις καθυστερήσεις τους σταμάτησε. Έχει φόρμα επιθετικά και σταθερότητα αμυντικά, έχασε το αήττητο 7 αγώνων στο Μόναχο. Λείπουν τα βασικά στόπερ της, ενώ αμφίβολος ο Σμιντ (δεξιός μπακ). Στην Άιντραχτ επέστρεψε με γκολ ο Γιόβιτς. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες και πλέον βλέπουν τετράδα. Μοιάζει πειστική η Άιντραχτ σε άμυνα και επίθεση, ποντάρισμα στο να ανοίξει το σκορ (με τον Γιόβιτς, γιατί όχι;).

Next stop, Ισπανία και στο ΜπέτιςΘέλτα. Η Μπέτις προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Ουέσκα εκτός έδρας. Για δεύτερο σερί ματς είχε πολλές απουσίες, αλλά και καλή εμφάνιση. Επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες για τους γηπεδούχους. Η φιλοξενούμενη Θέλτα υπέστη διασυρμό στο κύπελλο, δέχθηκε 4 γκολ έως το 31′. Επιστρέφουν Νολίτο και Τάπια, παραμένει εκτός ο σταρ και MVP και ηγέτης (ναι, όλα μαζί) Ιάγο Άσπας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είχε αγώνες, της λείπει ρυθμός. Ποντάρισμα σε προβάδισμα της Μπέτις, κατεβαίνει με καλή ενδεκάδα.

Κλείνουμε από τη Μασσαλία και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λανς. Η Μαρσέιγ υπέστη ήττα σοκ με 2-1 από τη Νιμ, παραμένουν αμφίβολοι Μανταντά και Αμαβί. Για να ηττηθεί έπρεπε να χάσει πέναλτι ο Τοβέν και απίστευτες ευκαιρίες ο Μπενεντέτο, αλλά και πάλι ήταν κάκιστη, με καμία αμυντική ισορροπία. Η φιλοξενούμενη έχει σερί με τρία ματς χωρίς νίκη, θα μπορούσε να προηγηθεί στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στη Ναντ, δεν το έκανε και έσωσε την παρτίδα στο 81′. Δικαίως βρίσκεται στο πρώτο μισό, ποντάρισμα στο πρώτο γκολ υπέρ της.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:30
Φράιμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Anytime score 0-1
1.90
Μονό
22:00
Μπέτις - Θέλτα
Anytime score 1-0
1.80
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Λανς
Anytime score 0-1
2.42
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις