Δυάδα μέσω… Δανίας

Δυάδα μέσω... Δανίας

Καλημέρα σε όλους. Ευρωπαϊκή δυάδα για σήμερα.

Μπάκεν Μπέαρς – Τενερίφη

Αγώνας με μονόπλευρο ενδιαφέρον, για τον Ά όμιλο του BCL καθώς οι Δανοί (2-3) με νίκη σε συνδυασμό με ήττα της Σάσαρι από την Γαλατάσαραϊ, προκρίνονται στην επόμενη φάση. Από την άλλη, η Τενερίφη (4-1) έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλό της. Οι Ισπανοί δεν είναι κλασική Ισπανική ομάδα καθώς παίζουν εξαιρετική άμυνα (78.7 πόντους μ.ο. στο BCL) και βρίσκει ρυθμό μέσω αυτής. Η Μπάκεν παίζει μπάσκετ πολλών κατοχών, με πάρα πολλά μακρινά σου , όμως, είναι πολύ άπειρη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνήθως τα βρίσκει σκούρα. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στον πρώτο γύρο με την Τενερίφη να κερδίζει πολύ εύκολα στην έδρα της με 98-73 (Σερμαντίνι 26 π.,  Κ.Τζ. Πίτερσον 24 π.).

Ούνιξ Καζάν – Γκραν Κανάρια

Αγώνας για την δεύτερη φάση του Eurocup σήμερα μεταξύ της Ούνιξ (1-0) και Γκραν Κανάρια (0-1). Η Ούνιξ είναι κλασική «ελληνική» ομάδα καθώς ο Έλληνας τεχνικός της Δ. Πρίφτης, την έχει μπολιάσει με αμυντικούς προσανατολισμούς. Από την άλλη ,η Γκραν Κανάρια δεν είναι σε καλή κατάσταση στην ACB καθώς σε 19 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 7-12.  Προκρίθηκε πρώτη από τον τέταρτο όμιλο της πρώτης φάσης του Eurocup με ρεκόρ 8-2 ενώ η Ούνιξ προκρίθηκε από τον πρώτο όμιλο δεύτερη με ρεκόρ 6-4. Οι Ισπανοί εκτός έδρας σκοράρουν 75,5 πόντους μ.ο. ανεξαρτήτως διοργάνωσης ενώ οι Ρώσοι εντός έδρας σκοράρουν 79,7 πόντους μ.ο..

Εκτίμηση δυάδας: Για την Τενερίφη ο αγώνας είναι τυπική διαδικασία, οπότε δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε στο ομαδικό under 88.5 πόντους της Μπάκεν καθώς η ισπανική ομάδα έχει δεχτεί πάνω 88 πόντους μόλις 3 φορές. Από την άλλη, η Ούνιξ είναι ομάδα με εξαιρετική άμυνα και οι μέσοι όροι της μαζί με αυτούς της Γκραν Κανάρια μάς οδηγούν στο συνολικό under 169,5 πόντων αγώνα, καθώς το συγκεκριμένο όριο έχει ξεπεραστεί μόλις στα 6 από τα 24 παιχνίδια που έχει δώσει η Ούνιξ.

Έτσι, ενώνοντας αυτά τα δύο παιχνίδια έχουμε μία απόδοση άνω του 2.00

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα απόδοσης 2.05
18:00
Ούνιξ - Γκραν Κανάρια
Under 169,5
1.37
19:00
Μπάκεν - Τενερίφη
Μπάκεν under 88,5
1.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις