Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία με over

Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία με over

Καλημέρα ή καλησπέρα, ανάλογα πότε μας διαβάζετε, σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Η προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε πολύ ωραία με 3/4 σημεία, χάνοντας μόνο την βασική πρόταση. Εβδομάδα με εμβόλιμες αγωνιστικές αλλά και παιχνίδια κυπέλλων στο ποδόσφαιρο αλλά και πλήρη δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο μπάσκετ.

Ασταμάτητη επιθετικά

Ξεκίνημα από την ανατολική Γαλλία σήμερα, όπου η τοπική ομάδα της Μπουργκ (0-1) θα υποδεχθεί τη Βίρτους Μπολόνια (1-0) για την δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου στο Eurocup. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αν και προέρχονται από νίκη, η οποία σταμάτησε ένα αρνητικό σερί με 4 συνεχόμενες ήττες. Σε αυτό το διάστημα, η ομάδα δεχόταν 91π. κατά μέσο όρο ενώ επιθετικά πετύχαινε μόλις 75,7π. ανά παιχνίδι. Οι Ιταλοί από την μεριά τους μετράνε οχτώ νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια έχοντας χάσει μόνο στο ντέρμπι από την Αρμάνι Μιλάνο, στηριζόμενοι ως επί το πλείστον στην επιθετική τους γραμμή που μοιάζει ασταμάτητη. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα σκοράρει 88,9π. ενώ στα εφτά από τα εννιά παιχνίδια πέτυχε περισσότερους από 90 πόντους.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τη Βίρτους, η οποία θα θελήσει να «ανοίξει» τον ρυθμό και να εκμεταλλευτεί τον επιθετικό τους πλουραλισμό. Οι Γάλλοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στην περιφερειακή τους άμυνα αλλά και να περιορίσουν την δημιουργία των Τεόντοσιτς και Μάρκοβιτς, πράγμα αρκετά δύσκολο.

Ποδοσφαιρικά

Αρκετά παιχνίδια ποδοσφαίρου έχει σήμερα το πρόγραμμα και το μάτι μου έπεσε σε 3 παιχνίδια με τρομερό ενδιαφέρον για διαφορετικούς λόγους.

Ξεκίνημα από το Μάντσεστερ, όπου η Σίτι φιλοξενεί την Άστον Βίλα και με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή, έστω και προσωρινά. Οι «πολίτες» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που τρέχουν, όπου μετράνε ήδη οχτώ συνεχόμενες νίκες δείχνοντας να μην επηρεάζονται αρκετά από τις απουσίες τους. Τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα στις 12 Γενάρη του 2020, όπου η Μάντσεστερ είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 1-6.

Αργότερα στο “Craven Cottage”, η Φούλαμ θα υποδεχτεί την Γιουνάιτεντ στοχεύοντας σε μία νίκη που θα της δώσει τεράστια βαθμολογική ανάσα στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ηττήθηκαν στο Anfield και παρέμειναν στην πρώτη θέση της κατάταξης. Το αρνητικό σε αυτό το διάστημα είναι πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η ομάδα του Μάντσεστερ έχει σκοράρει μόλις δύο φορές και θα προσπαθήσει να βρει περισσότερες λύσεις επιθετικά.

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον μεγάλο τελικό στην Ιταλία. Τελικός Super Coppa ανάμεσα στην πρωταθλήτρια της περσινής χρονιάς Γιουβέντους και της κατόχου του Kυπέλλου Νάπολι. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς έχει ξεχωριστή σημασία για την κάθε ομάδα και οι δύο όμως τον θέλουν εξίσου πολύ. Σοβαρά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες με την μεν Γιουβέντους να έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της ενώ η εστία των Ναπολιτάνων παραβιάστηκε στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια τους. Περιμένω να δω ένα χορταστικό παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
19:45
Μπουργκ - Βίρτους Μπολόνια
Βίρτους over 85,5
1.83
Δυάδα (απόδοσης 2.98)
20:00
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
1 & οver 2,5
1.72
22:15
Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Over 2,5
1.72
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Νάπολι
Over 2,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις