Το συνήθειο της Σίτι και ο γρίφος της Βίλα

Το συνήθειο της Σίτι και ο γρίφος της Βίλα

Από το 7’ είχε ανοίξει το σκορ στο Μόναχο, σκόραρε τελικά και η Φράιμπουργκ και τι γίνηκε; Έκατσε το ματσάκι στο 2-1 για να πάμε εμείς εδώ κουβά. Άτιμοι Γερμαναράδες…

Η ρελάνς θα γίνει με Αγγλία, όπου έχει ΚΑΙ σήμερα δράση. Εξ αναβολής αναμετρήσεις για την Premier League, ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα, με τους «πολίτες» να ανεβαίνουν κορυφή μαζί με τη Λέστερ σε περίπτωση νίκης και να περιμένουν στην συνέχεια μπας και γκελάρει η Γιουνάιτεντ στη Φούλαμ.

Το έχουν πάρει συνήθειo εδώ και καιρό οι παίκτες του Πεπ του Γκουαρδιόλα, να νικούν δίχως να δέχονται γκολ. Τέσσερις νίκες σερί μετρούν με N/G και είναι πιθανό να συνεχίσουν έτσι, καθώς η Βίλα προέρχεται από ένα δύσκολο δεκαήμερο με κρούσματα κορωνοϊού – ωστόσο είναι έμπιστη επιθετικά.

Δέκα παίκτες είχαν βρεθεί θετικοί, μονάχα το όνομα του Τρεζεγκέ έγινε γνωστό, γρίφος το ποιοι είναι οι υπόλοιποι. Υπό νορμάλ συνθήκες θα πηγαίναμε καρφί στην κόντρα και το αμφίτερμα, όμως έτσι όπως έχουν τα πράγματα είναι επίφοβο. Θα πάμε πάντως στα γκολ όπως και να ΄χει, με το ασιατικό over 3 να πληρώνει 1.80 και να δύναται να ενισχυθεί και από τυχόν γκολ της ομάδας του Ντιν Σμιθ.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
20:00
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
Over 3 AH
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις