Φανατικός κάθε ψυχεδελικής έκφρασης

Φανατικός κάθε ψυχεδελικής έκφρασης

Ο πατέρας μου ήθελε να σπουδάσω δικηγόρος ,εγώ ήθελα να γίνω αθλητικογράφος και τελικά κατέληξα να μην ασχοληθώ με κανένα από τα δύο. Λατρεύω το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία, παρόλο που η μυωπία μου δεν μου επέτρεψε να παίξω έστω και λίγο σοβαρά.

Έχω όμως παρευρεθεί, σαν πιστός φίλαθλος, στους περισσότερους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς ναούς τα τελευταία 20+ χρόνια. Είμαι  πιστός οπαδός του SV Waldhof και ανυπομονώ να βρεθώ στα σαλόνια της Bundesliga.

Είμαι φανατικός κάθε ψυχεδελικής έκφρασης, λατρεύω τους Pink Floyd και κάθε καλοκαίρι, μόλις τελειώσει το τόπι, μπορεί κάποιος να με βρει και σε ένα διαφορετικό μουσικό φεστιβάλ.

Το στοίχημα μπήκε στη ζωή μου αρχές του 2000 και από τότε αποτελεί την αγαπημένη μου ενασχόληση, μετά τις τρεις γυναίκες της ζωής μου.

Μαζί μου θα ταξιδέψει κάποιος στοιχηματικα στα καγκουρό της Αυστραλίας και τα μηχανάκια της Ιαπωνίας και Κορέας, στους Άραβες και Βαλκάνιους γείτονες μας, ενώ θα ξενυχτήσουμε παρέα με προβλέψεις από τη Λατινική Αμερική.

Οι φήμες ότι το φρέσκο ψάρι και το τσίπουρο μπορούν τα μου αποσπάσουν την προσοχή από το πρόγραμμα του Σ/Κ, κρίνονται ως κακεντρεχείς.

Καλώς σας βρήκα και με βρήκατε λοιπόν…

 Stelios PsyRadios

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις