Γκίνια. Με έχει καρφώσει μάτι…

Γκίνια. Με έχει καρφώσει μάτι...

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. «Γκίνια. Με έχει καρφώσει μάτι, το μάτι, το φοβάμαι το μάτι» είχε πει κάποτε ένα μανιακός τζογαδόρος on camera στον Χρήστο Φερεντίνο. Συμπάσχω μαζί σου φίλτατε, που λογικά μου ρίχνεις και μια 50άρα χρόνια.

Ωραία αναδρομή στο μακρινό 1994 και στα 90’s. Επιστροφή σήμερα για τη στήλη, με τη λατρεμένη μου Premier League, μετά το καθιερωμένο ρεπό της Δευτέρας.

Αουτσάιντερ που πληρώνει

Το πρόγραμμα της Premier League περιέχει σχεδόν κάθε ημέρα αγώνες. Απόψε, μπορεί να κυριαρχεί το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Λέστερ και Τσέλσι, αλλά δύο ώρες νωρίτερα, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο. Ομάδες που έχουν βαθμολογική διαφορά, αλλά τελευταία βλέπω πως η «κακή» ομάδα αποδίδει καλύτερα στο γήπεδο και αδικείται.

Οι φιλοξενούμενοι διανύουν ένα δύσκολο πρόγραμμα. Κατάφεραν και απέσπασαν βαθμούς στις έδρες των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, αλλά ηττήθηκαν με κατεβασμένα τα χέρια από Λιντς και Άρσεναλ. Ακολούθησε το μεγάλο διπλό με 3-2 επί της Γουλβς, αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογία στην ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς.

Σημαντικότατο αποτέλεσμα από το ντέρμπι του Μπλακ Κάντρι, όπως ονομάζεται δηλαδή ο αγώνας κόντρα στη Γουλβς. Δίνει ψυχολογία και «φτερά» ενόψει της συνέχειας. Η αλήθεια είναι πως ο Σλάβεν Μπίλιτς αδικήθηκε με την απόλυση του, αλλά ένα καλοδουλεμένο σύνολο μπορεί και να προχωρήσει χωρίς τον μάστορα του.

Σίγουρα θα παλέψει για την κατηγορία, δεν έχει από τα καλύτερα ρόστερ, αλλά μπορεί να κρατηθεί εκεί.

Οι γηπεδούχοι βαδίζουν σε μια αμφιλεγόμενη περίοδο. Ναι μεν κέρδισαν την (αδιάφορη στα μάτια μου) Μπέρνλι και να πήραν μεγάλο διπλό στην έδρα της Έβερτον, αλλά τελευταία δεν έχουν την καλή απόδοση που είχαν ως τώρα. Η κούραση φαίνεται στα πόδια των «σφυριών», τα οποία αποδεικνύουν φέτος πως έχουν ποιότητα.

Η Γουέστ Χαμ μπορεί βαθμολογικά να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, αλλά προσωπικά δε μου γεμίζει το μάτι. Περιμένω να χάσει τη φόρμα της και η νίκη επί της Μπέρνλι μου μένει παντελώς αδιάφορη. Σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ και εκεί είναι που θα ποντάρω κι απόψε.

Βασική επιλογή το goal/goal με under 5,5 σε απόδοση 2.10, καθώς πιστεύω πως οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, κόντρα σε ευάλωτες άμυνες. Το σκορ όμως θα είναι έκπληξη αν υπερβεί τα 4 γκολ και η επιλογή του under 5.5 είναι safe, ώστε να ανεβάσουμε την απόδοση.

Σε δεύτερο ποντάρισμα, κάτι που δε συνηθίζω, έχω το feeling πως οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν κόντρα στο «φαβορί». Ποντάρισμα στο anytime score 0-1 σε απόδοση 3.20, καθώς το φαβορί που έβαλα προηγουμένως σε εισαγωγικά, εκτιμώ πως θα βρεθεί προ εκπλήξεως.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
20:00
Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ
Goal/goal & under 5,5
2.10
Μονό
20:00
Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ
Anytime score 0-1
3.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις