Γαλλική δυάδα μπάσκετ

Γαλλική δυάδα μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα ασχοληθούμε με Eurocup, Euroleague και το ντέρμπι στην Πορτογαλία για τον θεσμό του Kυπέλλου.

Μετροπολιτάν – Παρτιζάν

Για τον δεύτερο όμιλο της δεύτερης φάσης του Eurocup η Παρτιζάν (1-0) αντιμετωπίζει στο Λε Πορτέλ της Γαλλίας την Μετροπολιτάν (1-0). Η σέρβικη ομάδα τερμάτισε τέταρτη στην πρώτη φάση, καθώς υστερούσε σε τριπλή ισοβαθμία με τις Μπουργκ και Ούνιξ Καζάν και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση καθώς συνέτριψε την Τρέντο με 71-43 (Μόσλευ 12π / 7ρ). Εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις σκοράρει 88.3 και στο Eurocup76.8 πόντους.

Η Μετροπολιτάν είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Eurocup, καθώς βγήκε πρώτη στον όμιλό της πάνω από τις Μάλαγα, Μπουργκ και Μπούντουτσνοστ. Στο Eurocup εντός έδρας σκοράρει 80.8 πόντους μ.ο. Την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε τεράστιο διπλό απέναντι στην Κούμπαν με 79-83 (Μισινό 19π / 6ρ.).

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός

Εξ αναβολής αγωνιστική θα έχουμε στη Euroleague με τον Ολυμπιακό να έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Βιλερμπάν. Τέσσερις μέρες πριν οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στο ΣΕΦ με τους Γάλλους να παίρνουν την νίκη με 63-69 (Χάρισον 13 π.  / Γιαμπουσελέ 19 π.), εκμεταλλευόμενη την εξαιρετική της άμυνα και την χωρίς πλάνο επίθεση του Ολυμπιακού.

Για τον Ολυμπιακό συνεχίζει να είναι εκτός ο Παπανικολάου και προστέθηκε στο απουσιολόγιο ο Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός σκοράρει 78 πόντους μ.ο. και η ήττα από την Βιλερμπάν ήταν η πρώτη στην ιστορία του σπάζοντας ένα σερί τεσσάρων νικών. Η Βιλερμπάν παλεύει όλα τα παιχνίδια της και προσπαθεί να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί, ενώ ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πολλές ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο στα πλέι oφ.

Εκτίμηση δυάδας: Η Μετροπολιτάν έχει εξαιρετική συνέπεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η Παρτιζάν έχει εμπειρία. Ντέρμπι, οπότε θα προτιμήσουμε το ομαδικό over 71.5 των Σέρβων. Όσον αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού, θεωρώ, ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την Βιλερμπάν και δεν θα ξανακάνει τόσο κακό επιθετικά παιχνίδι, οπότε θα πάμε στο ομαδικό over 74.5 του Ολυμπιακού και μαζί με το over 71.5 της Παρτιζάν παίρνουμε μία άκρως ελκυστική δυάδα σε αποδόσεις άνω του 2.00

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Πόρτο

Στη Λισαβόνα υπάρχει ντέρμπι για το κύπελλο Πορτογαλίας μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Πόρτο. Οι ”Δράκοι” δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς είναι τρίτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, προέρχονται από ισοπαλία στο ντέρμπι με την Μπενφίκα και προκρίθηκαν στην παράταση απέναντι στην Νασιονάλ με 2-4 (2-2 κ.α.), αφού πρώτα είχαν ισοφαρίσει στο 88′ με τον Εβανίλσον.

Από την άλλη, η Σπόρτινγκ είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει την διαφορά καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ρίο Άβε, αλλά υπέστη αποκλεισμό-σοκ για την Taca de Portugal από την Μαρίτιμο με 2-0. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 17-10-20 με την Σπόρτινγκ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 87.

Εκτίμηση: Η φετινή Σπόρτινγκ είναι χτισμένη με μέταλλο, δείχνει χαρακτήρα και η άμυνά της δεν δέχεται εύκολα γκολ (έχει δεχθεί 9 γκολ σε 14 παιχνίδια). Από την άλλη, η Πόρτο δέχεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια γκολ (17 γκολ σε 14 ματς). Λόγω των παραπάνω και στο ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 οι κομβικοί παίκτες της Πόρτο Εβανίλσον, Σέρχιο Ολιβέιρα και Λουίζ Ντίαζ, θα εμπιστευτούμε την έδρα (έστω κι αν δεν υπάρχει κόσμος) και την συνέπεια της Σπόρτινγκ.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δυάδα απόδοσης 2.20
21:45
Μετροπολιτάν - Παρτιζάν 
Παρτιζάν over 71,5
1.53
21:45
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός 
Ολυμπιακός over 74,5
1.44
Μονό
21:45
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Πόρτο
1
2.67
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις