Ένα καλεντάρι εξαιρετικά στριμωγμένο

Ένα καλεντάρι εξαιρετικά στριμωγμένο

Ήταν κάπου πριν 15 χρόνια περίπου, όταν έπεσε για πρώτη φορά στα χέρια μου ένα πράσινο έντυπο με ονόματα ομάδων συνοδευόμενα από αριθμούς. Πολλούς αριθμούς. Όντας στις αρχές της εφηβίας και τρελαμένος με την μπάλα, δε χρειάστηκε παρά μια επεξήγηση από τον πράκτορα του τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί δίπλα από τα επικείμενα ματς. Κι έτσι αποκτήσαμε το μικρόβιο!

Τότε που ακόμα όλα ήταν πιο απλά, με το 1Χ2, άντε και το Under-Over μόνες μας έννοιες διαβάζοντας κάθε λογής έντυπο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να βγάλουμε ένα χαρτζιλίκι…

Πλέον, 15 χρόνια μετά, έφτασε η στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία, μέσα απ’ αυτό το site, να ανεβάσω επίπεδο το χόμπι μου και να κάνω αυτό που πάντα ονειρευόμουν. Να γράφω για στοίχημα.

Με το άθλημα να αλλάζει όλο και περισσότερο είτε ηθελημένα είτε εκ των καταστάσεων, προσαρμοζόμαστε κι εμείς αναγκαστικά. Η πανδημία του Covid-19, έχει φτάσει τα πράγματα σε οριακό σημείο. Κι αν στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι σε άδεια γήπεδα -λόγω τιμωριών αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και λόγω… μηδενικής πληρότητας-, δε συμβαίνει το ίδιο και στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πλανήτη. Πέντε αλλαγές, αγώνες κάθε 2-3 μέρες, καλεντάρι εξαιρετικά στριμωγμένο, μέτρα ασφαλείας, κάνουν τη ζωή των ομάδων δύσκολη.

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η Ισπανία, απομένουν Αγγλία και Ιταλία (Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο έχουν βάλει ήδη λουκέτο) για να ολοκληρωθεί το παζλ. 100+ μέρες αποχής δεν είχε ποτέ κανένας παίκτης, θα είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν ρυθμό οι ομάδες, ακόμα και ένα ματς Λίβερπουλ – Νόρουιτς θα κρύβει παγίδες!

Για εμάς, τους στοιχηματοπαίχτες, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το βάθος των ρόστερ θα παίξει μεγάλο ρόλο όσο προχωράμε προς το τέλος της σεζόν, και παικτικές ευκαιρίες θα δοθούν. Αυτό θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μέσα απ’ αυτή τη στήλη. Την αξία σε συγκεκριμένα σημεία κι όχι μόνο προβλεπτικά.

Στήλη θα ανεβαίνει όταν υπάρχει κάτι που αξίζει να παιχτεί. Κι όχι για να λέμε απλά ότι παίζουμε επειδή ο τάδε άσος δε… σπάει>. Λάθη θα γίνουν, αστοχίες θα υπάρξουν. Αλλά γι’ αυτό υπάρχουν τα λάθη, για να διορθώνονται! Εγγυήσεις σε αυτό το χώρο δε γίνεται να δοθούν παρά η εξής μόνη: αυτό που κάνουμε το κάνουμε με κέφι και μεράκι ασχέτως του αποτελέσματος. Καλή αρχή και δύναμη!

Βασίλης Βασιλόπουλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις