Combo στο Μάιντζ, ρίσκο στο Λέστερ!

Combo στο Μάιντζ, ρίσκο στο Λέστερ!

Καλημέρα στην παρέα! Άλλη μία δυνατή μας επιλογή “βγήκε” προχθές, αφού η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε την τρομερή φόρμα που διανύει το τελευταίο διάστημα και διέλυσε την Κρίσταλ Πάλας με 4-0, δίνοντάς μας τον διπλασιασμό του ασιατικού. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα κι έτσι χάθηκε το απόλυτο. 

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1350925069233618945

Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα σήμερα, αλλά βγήκαν δύο επιλογές, μία… νορμάλ και μία αρκετά ρισκαδόρικη. Η πρώτη από Γερμανία μεριά, η έτερη από το Νησί. 

Ασταθείς άμυνες στο Μάιντζ

Πρώτη στάση η «Όπελ Αρένα», όπου η ουραγός Μάιντζ θα υποδεχθεί απόψε τη Βόλφσμπουργκ που παλεύει να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. 

Οι γηπεδούχοι είναι η χειρότερη ομάδα εντός έδρας (0-2-6, 6-15), δεν έχουν ακόμη νίκη σε 8 αναμετρήσεις, ενώ ταυτόχρονα σε αυτές δεν έχουν σκοράρει ακόμη στο δεύτερο 45λεπτο! Τα 15 τέρματα παθητικό τα λένε όλα για την κακή αμυντική λειτουργία, ενώ στην επίθεση φτιάχνουν ευκαιρίες αλλά οι περισσότερες πάνε στον… κάδο των αχρήστων. Ο Μπο Σβένσον στον πάγκο της ομάδας πλέον, με τα συστήματα 4-2-3-1 και 3-5-2 να μην λειτουργούν καθόλου σωστά κι ενώ τα περιθώρια στενεύουν, αφού το σοβαρό ενδεχόμενο του υποβιβασμού “αιωρείται” για τα καλά πάνω από την πόλη. 

Η Βόλφσμπουργκ παλεύει να μπει στην πρώτη 6άδα, αλλά τα αμυντικά προβλήματα που έχει να λύσει ο Όλιβερ Γκλάσνερ είναι μπόλικα. Η επίθεση λειτουργεί καλά, με το πρώτο βιολί που ακούει στο όνομα Βουτ Βέγκχορστ να έχει πετύχει 11 τέρματα. Μέτρια η εκτός έδρας παρουσία για τους «λύκους», αφού σε 8 αναμετρήσεις έχουν πάρει μόλις ένα τρίποντο, αλλά ταυτόχρονα έχουν αποσπάσει πέντε Χ.  

Θεωρώ ότι θα έχει γκολ το ματς, καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα βρεθούν ανοικτοί διάδρομοι επιθετικά. Combo αμφιτέρματος παρέα με over που διπλασιάζει. 

Ντέρμπι λεπτομερειών  

Μεγάλο ματς ανάμεσα σε Λέστερ και Τσέλσι, που εν πολλοίς θα δείξει ποια εκ των δύο θα αποτελέσει τη «σφήνα» ανάμεσα στην τριάδα των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι για τη διεκδίκηση του τίτλου. 

Η Λέστερ κάνει αξιοζήλευτη πορεία φέτος, βρίσκεται μόλις δύο πόντους πίσω απ’ την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο αποψινός αγώνας είναι σίγουρα ένα κρας τεστ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Στην έδρα της εμφανίζει διπλό πρόσωπο, με πολύτιμους βαθμούς να έχουν χαθεί αφού μετρά ρεκόρ 4-1-4. Σε απίστευτη κατάσταση ο Τζέιμι Βάρντι που οδηγεί την ομάδα του με 11 γκολ και 5 ασίστ. 

Αντίπαλος απόψε η Τσέλσι του Φράνκ Λάμπαρντ, η οποία έδειξε σημάδια ανάκαμψης με τις δύο συνεχείς νίκες απέναντι σε Μόρκαμ (4-0) για το FA Cup και Φούλαμ (1-0 εκτός) για το πρωτάθλημα. Πάρα ταύτα, η αστάθεια είναι αυτή που χαρακτηρίζει τους «μπλε» τη φετινή σεζόν, αφού έχουν φτάσει ήδη τις 5 ήττες μέσα στη σεζόν, ενώ έχουν παραχωρήσει ισάριθμες ισοπαλίες. Εκτός έδρας η Τσέλσι έχει ρεκόρ 4-2-3 με 14-10 τέρματα, με την επίθεση να λειτουργεί ικανοποιητικά.  

Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα έχουν ως προτεραιότητα να μη χάσουν στον αποψινό αγώνα. Προβάδισμα στο Χ λοιπόν, και θα ποντάρω στην ισοπαλία, αφού δίνεται σε απόδοση 3.50 η οποία είναι τεράστια για τέτοιο ντέρμπι. Θα προσθέσω και ένα fun bet, με ακριβές σκορ 1-1 που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» τη φετινή σεζόν. 

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
21:30
Μάιντζ - Βόλφσμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
2.00
Moνό
22:15
Λέστερ - Τσέλσι
Χ
3.5
Fun bet
22:15
Λέστερ - Τσέλσι
1-1 ακριβές σκορ
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις