Υπάρχει λάθος στις αποδόσεις

Υπάρχει λάθος στις αποδόσεις

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του NBA, θα σταθώ σε ένα που νομίζω ότι υπάρχει ένα λάθος στις αποδόσεις.

Οι Μέμφις Γκρίζλις (6-6) υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς (7-4).  Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλή φόρμα, έρχονται από 4 σερί νίκες, με αποτέλεσμα να ανέβουν αρκετά στη βαθμολογία, μάλιστα προχτές επέστρεψε μετά από 3 εβδομάδες και το αστέρι τους, ο Τζα Μοράντ, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση με 17 πόντους και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Οι Σανς έχουν να αγωνιστούν από της 12/1 όταν έχασαν από τους Γουίζαρντς με 128-107. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον covid-19, αλλά σήμερα θα κατέβουν κανονικά με όλα τους τα αστέρια διαθέσιμα. Το ρόστερ φέτος έχει ενισχυθεί αρκετά, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πολύ μέτριοι. Και μόνο η παρουσία του Κρις Πολ φτάνει για να καταλάβουμε ότι έχουν αλλάξει επίπεδο, με στόχο φυσικά την επιστροφή τους στα play offs.

Θεωρητικά έχουν δύσκολο έργο, αλλά ρίχνοντας μια ματιά στις απουσίες των αρκούδων καταλαβαίνεις ότι είναι ευκαιρία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι Γκρίζλις θα παραταχθούν χωρίς το θωρηκτό που λέγεται Γιόνας Βαλαντσιούνας και χωρίς τη μεγάλη τους ελπίδα που ακούει στο όνομα Μοράντ. Πρόκειται για δύο παίχτες βαρόμετρο, πού επηρεάζουν την απόδοση και των συμπαικτών αν αυτοί βρίσκονται μέσα στο παρκέ.

Από την άλλη οι απουσίες των Σανς δεν επηρεάζουν τόσο, όλα τα πρώτα βιολιά θα αγωνιστούν κανονικά. Επίσης αυτή η μικρή αποχή τους έκανε καλό, πήραν ανάσες και σήμερα θα παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στο παρκέ.

Επιλέγω λοιπόν τη νίκη των «ήλιων» και με μικρό χάντικαπ.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
00:00
Μέμφις Γκρίζλις – Φοίνιξ Σανς
2 (-2,5)
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις