Οι αγώνες της Εθνικής πόλο Γυναικών από την ΕΡΤ

Οι αγώνες της Εθνικής πόλο Γυναικών από την ΕΡΤ

Την πρώτη πρόκριση ομαδικού αθλήματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επιχειρεί να εξασφαλίσει η Ελλάδα.

Η Εθνική πόλο Γυναικών ρίχνεται στη μάχη του προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στην Τεργέστη από 19 έως 24 Ιανουαρίου 2021 και η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας όλες τις αναμετρήσεις της Ελλάδας. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3 και την ΕΡΤ SPORTS της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο Νίκος Γκομώλης.

Η Εθνική ξεκινά τη διοργάνωση στον Β’ όμιλο με αντιπάλους το Καζακστάν, το Ισραήλ και την Ουγγαρία, ενώ στη συνέχεια θα διασταυρωθεί με τις ομάδες του Α’ ομίλου (Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία) για τους αγώνες νοκ άουτ των προημιτελικών.

Για να σφραγίσει την παρουσία της στο Τόκιο η ομάδα του Τεό Λοράντου θα πρέπει να φτάσει στον τελικό. Αν τα καταφέρει θα είναι η τρίτη φορά που η Εθνική Πόλο Γυναικών θα λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την Αθήνα (2004) και το Πεκίνο (2008).

Με ιστορική παρακαταθήκη το ασημένιο στους Ολυμπιακούς του 2004, το χρυσό στο Παγκόσμιο του 2011, τα τρία αργυρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2010, 2012, 2018) και το χρυσό στο World League (2005), η Εθνική είναι έτοιμη για την πρόκληση του προολυμπιακού τουρνουά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις