“Καθαρίζει” η Ρεάλ

"Καθαρίζει" η Ρεάλ

Καλή βδομάδα σε όλη την παρέα! Το Σάββατο στην Αγγλία βγήκε η μεγαλύτερη απόδοση από τα over που προτάθηκαν, ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια σταμάτησαν στα 2 γκολ. Το διάβασμα ήταν σωστό, αλλά είπαμε πως χρειάζεται και τύχη.

Νίκη στο ρελαντί

Σήμερα θα ασχοληθώ με τη μοναδική αναμέτρηση της Euroleague. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, η Ρεάλ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 73-67 στο Βελιγράδι.

Η “βασίλισσα” προέρχεται από δύσκολο διπλό μέσα στο Μόναχο, το οποίο ήρθε μετά από παράταση. Στην έδρα της θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς στον τελευταίο αγώνα ηττήθηκε από το Μιλάνο με 80-76. Απών ο Ράντολφ, ενώ ο Γιουλ είναι αμφίβολος.

Οι Σέρβοι προέρχονται από κακή εμφάνιση στη Βαλένθια και ήττα με 20 πόντους. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα και 4η συνεχόμενη εκτός έδρας. Το πρόβλημα των απουσιών έχει επηρεάσει την απόδοση του Ερυθρού Αστέρα. Συνεχίζουν εκτός οι Λόιντ, Σίμανιτς, Σιμόνοβιτς και Νοκό.

Εκτίμηση: Περιμένω μια εύκολη νίκη της Ρεάλ και χαμηλό σκορ για τους φιλοξενούμενους, μιας και θα λείπει πάλι ο καλύτερός τους παίχτης.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
20:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
1 (-5,5) & Ερ. Αστέρας under 75,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις