Την μπάλα η Γιούβε και ο… Σαλάχ

Την μπάλα η Γιούβε και ο… Σαλάχ

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Derby D’ Italia, Ίντερ εναντίον Γιουβέντους, αλίευσα ένα στατιστικό που μπορεί να αποβεί «χρήσιμο» για ποντάρισμα στη μεγάλη μονομαχία.

Η Γιουβέντους με 59,7% έχει το υψηλότερο ποσοστό κατοχής μπάλας στη Serie A, πρακτικά σε όλα τα παιχνίδια έχει κυριαρχήσει σε αυτόν τον τομέα, ενώ στο πρόσφατο ματς στο ίδιο γήπεδο, με τη Μίλαν, έφτασε στο 63% κατοχής.

Από την πλευρά της η Ιντερ έχει το τέταρτο καλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας στην κατηγορία, με 54%. Ωστόσο παρατηρώντας τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της (για το πρωτάθλημα), βλέπω τα εξής… συγκλονιστικά νούμερα στην κατοχή της μπάλας: Ίντερ – Μπολόνια 48-52, Ίντερ – Νάπολι 42-58, Ίντερ – Σπέτσια 41-59, Ίντερ – Κροτόνε 48-52.

Κοινώς η Ίντερ υστέρησε σε κατοχή στα τέσσερα τελευταία, βγάζοντας από την κουβέντα αυτό με τη Νάπολι, δεν είχε την μπάλα στα πόδια της με τρεις υποδεέστερους αντιπάλους, την Μπολόνια αλλά και τις νεοφώτιστες Σπέτσια και Κροτόνε.

Με αυτή τη λογική αλλά και το γεγονός ότι η Γιουβέντους είναι η «πρωτοπόρος» αυτής της άτυπης κατηγορίας, το Under 50,5 κατοχής της μπάλας για την Ιντερ σε απόδοση 1.95 αποκτά αξία!

Στο άλλο σούπερ ντέρμπι της ημέρας στην Ευρώπη, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα ματς που μετά από χρόνια είναι πολύ σημαντικό στη μάχη του τίτλου. Η Λίβερπουλ προέρχεται από το χειρότερο σερί της τελευταίας διετίας, σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα, μόλις με δύο βαθμούς από την τελευταία τριάδα αγώνων, θα ψάξει την αντίδραση και θα προσπαθήσει να στηριχθεί στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος είναι στη δεύτερη θέση των τελικών προσπαθειών στην εστία στην Premier League, έχει 26 σε 16 συμμετοχές, μία λιγότερη τελική από τον Πάτρικ Μπάμφορντ της Λιντς. Θα έχει τις ευκαιρίες του ο Σαλάχ και υπάρχει αξία στο να έχει 2 τελικές προσπάθειες στο στόχο, σε απόδοση 1.83.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σαλάχ 2+ προσπάθειες στην εστία
1.83
Μονό
21:45
Ίντερ - Γιουβέντους
Ιντερ κατοχή μπάλας under 50,5%
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις