Τιτανομαχία των GOAT!

Τιτανομαχία των GOAT!

Κυριακή σήμερα και το Divisional Round του NFL ολοκληρώνεται με ακόμα δύο υψηλού ενδιαφέροντος αγώνες. Από τη μια η αναμέτρηση δύο νεαρών, ταλαντούχων quarterbacks που έχουν πολλά να δώσουν στο άθλημα και από την άλλη μια τιτανομαχία μεταξύ δύο από τους μεγαλύτερους quarterbacks που έχουν περάσει από το American football, έχοντας σπάσει κάθε είδους ρεκόρ και ψάχνοντας τις τελευταίες διακρίσεις πριν το κλείσιμο της καριέρας τους.

Cleveland Browns vs. Kansas City Chiefs

Προς κακή μας, στοιχηματικά, τύχη η ομάδα του Cleveland κατάφερε την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 13 μόλις λεπτά να κάνει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στο Pittsburgh. Η νίκη των Browns με 48-37 όμως δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται και ως απροσδόκητη, αφού έχει το καλύτερο σύνολο από την δεκαετία του 90, αλλά το γεγονός πως οδήγησε τον Ben Roethlisberger σε αλλεπάλληλα λάθη είναι κάτι εντελώς διαφορετικό με το γεγονός πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον περσινό MVP Patrick Mahomes.

Το Kansas City γνωρίζοντας καλά, από την περσινή πορεία μέχρι την κατάκτηση του Super Bowl, το πόσο σημαντικό είναι το running game στα playoffs, ελπίζει στην επιστροφή του Clyde Edwards-Helaire από τον σοκαριστικό του τραυματισμό την 15η εβδομάδα. Ακόμα και χωρίς αυτόν, όμως, η επίθεσή τους παραμένει τρομακτική για κάθε άμυνα είτε με μακρινές μπαλιές στον Tyreek Hill, είτε με τον πάντα αξιόπιστο Travis Kelce.

Και οι δύο ομάδες βασίζονται πολύ στις επιθετικές τους επιδόσεις, αλλά ακόμα και οι πιο θερμοί υποστηρικτές των Browns αμφιβάλλουν για το αν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στο Kansas City.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Tampa Bay Buccaneers vs. New Orleans Saints

Ο γηραιότερος βασικός quarterback αυτή τη στιγμή στα play offs από την πλευρά της AFC είναι ο Baker Mayfield, που κλείνει τα 26 τον Απρίλη. Τρεις από τους τέσσερις βασικούς σε αυτή την περιφέρεια ήταν picks πρώτου γύρου το 2018. Μέχρι το 2018, ο Tom Brady είχε κατακτήσει ήδη πέντε Super Bowls και ο Drew Brees είχε σχεδόν σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων γιαρδών για quarterbacks.

Οι νέοι παίκτες έχουν αλλάξει εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού της θέσης του quarterback, αξιοποιώντας τα αθλητικά τους προσόντα. Παρ ‘όλα αυτά ο Brady και ο Brees συνεχίζουν με το δικό τους old school στυλ να παραμένουν κύριοι διεκδικητές του τίτλου.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι μόνοι τους. Οι Saints του Brees επιδεικνύουν σε κάθε αγώνα την πολυδιάστατη τους επίθεση, από την οποία όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και η ασφυκτική τους άμυνα.

Το Tampa Bay έχει μια νεανική ταλαντούχα άμυνα και μια εξαιρετική Offensive Line που προστατεύει «σαν τα μάτια της» τον Brady και τις τελευταίες εβδομάδες της regular season και η επίθεση ανέβασε στροφές. Η παρέα των Mike Evans, Chris Godwin, Antonio Brown και Rob Gronkowski βοήθησε τον Brady στην καλύτερη στατιστικά χρονιά του από το 2017 και μετά και μια από τις καλύτερες ολόκληρης της καριέρας του.

Στις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι Saints επικράτησαν και στις δύο με αθροιστικό σκορ 72-26. Δεν αναμένω να επαναληφθεί μια τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά οι Saints είναι το φαβορί και θα επικρατήσουν της τιτανομαχίας των GOAT.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δυάδα απόδοσης 2.54
22:05
Cleveland Browns - Kansas City Chiefs
2 (-6,5)
1.57
01:40
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
2
1.62
Moνό
22:05
Cleveland Browns - Kansas City Chiefs
1o ημίχρονο Chiefs over 2,5 touchdowns
2.50
Fun Bet
01:40
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
Παράταση
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις