Παιχνίδια κοινών παρονομαστών

Παιχνίδια κοινών παρονομαστών

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η Super League, ειδικά για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που είχαν αγώνες μεσοβδόμαδα λόγω αναβολών, κι ενώ έπεται η φάση των «16» του κυπέλλου. Τα ματς των δύο πρωτοπόρων, παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες.

Συνεχίζει επαγγελματικά

Στο Φάληρο, οι «ερυθρόλευκοι», υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βολική κρίνεται η ισοπαλία στην Τούμπα, παρά τη μείωση της διαφοράς από τη δεύτερη θέση στους εννιά βαθμούς. Το σύνολο του Μαρτίνς βρίσκεται εν μέσω σκληρού προγράμματος, ο Πορτογάλος προσπαθεί μέσω του rotation να φρεσκάρει όσο μπορεί, το ίδιο θα κάνει και τώρα. Άχρωμος ο ΠΑΣ εσχάτως, πιστεύω πως το μόνο που θα κυνηγήσει, είναι να έχει όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Ψυχολογικά και μόνο.

Νίκη Ολυμπιακού προφανώς, με λίγα τέρματα. Άσος & under 3,5 στο 1.87.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μήνας του μέλιτος

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει το βράδυ στο ΟΑΚΑ, με τη σύγκρουση ΑΕΚ και Ατρομήτου. Μπορεί ο Κάναντι να αποτελεί κακό δαίμονα για την Ένωση (σε πέντε ματς, έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα), ωστόσο ο μήνας του… μέλιτος -με εξαίρεση την πρεμιέρα στον Πειραιά- καλά κρατεί για τον Μανόλο Χιμένεθ. Έχει βάλει σε τάξη την άμυνα της ΑΕΚ, πέρασε με μεγάλο διπλό από τον Άρη, παίρνει ό,τι περισσότερο μπορεί από κάθε παίκτη του. Θέμα έξτρα κούρασης δεν υπάρχει, καθώς και ο Ατρόμητος είχε ματς την Πέμπτη, νικηφόρο, κόντρα στη Λαμία.

Πάνω, λοιπόν, στην αύρα του Ανδαλουσιανού κόουτς, άσος με under 3,5 στο 2.02.

Άμυνα… ελβετικό τυρί

Κάτι πάει στραβά στην Μπάγερν. Δεν είναι σύνηθες το φαινόμενο των δύο διαδοχικών στραβοπατημάτων. Και τι στραβοπατημάτων…! 3-2 από 0-2 στη Γκλάντμπαχ, αποκλεισμός-σοκ στο κύπελλο από τη Χολστάιν Κίελ. Η άμυνα των Βαυαρών, «μπάζει» από παντού, ο Φλικ διανύει τις χειρότερες μέρες του ως προπονητής της Μπάγερν και καλείται να βρει λύσεις.

Απ’ την άλλη, υπάρχει η Φράιμπουργκ. Η Φράιμπουργκ των ρεκόρ. Πέντε σερί νίκες σε επίπεδο Bundesliga, δεν είχε κάνει ποτέ, το πέτυχε τώρα. Έχει το εύκολο γκολ, στο τελευταίο της παιχνίδι ισοπέδωσε την Κολωνία με 5-0. Η μεγαλύτερή της νίκη με τον Στράιχ στον πάγκο.

Μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ και στο Μόναχο κόντρα σε αυτή την άμυνα της Μπάγερν. Goal/goal & over 2,5 στο 1.70.

Ρίσκα στο ντέρμπι

Τελευταία σημερινή στάση, το Μιλάνο, και το Derby d’ Italia. Τρία τα κοινά χαρακτηριστικά: Άμυνες-παιδικές χαρές, επιθέσεις με εύκολο γκολ, και το ρίσκο που πρέπει να πάρουν αμφότερες. Δεν κάνει σε καμιά τους η ισοπαλία, ούτε στην Ίντερ αλλά ούτε και στη Γιουβέντους, καθώς θα δουν τη Μίλαν να αυξάνει κι άλλο τη διαφορά στο θεωρητικά βατό ματς της στο Κάλιαρι τη Δευτέρα.

Ο Κόντε δεν μπορεί να «χτίσει» πάνω στην άμυνά του. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει το δεύτερο χειρότερο παθητικό του top-6. Επιθετικά βέβαια, η ποιότητα είναι δεδομένη. Και μόνος του να έπαιζε ο Λουκάκου, γκολ θα έβαζε.

Παρόμοια τα πράγματα και στους «μπιανκονέρι», ενώ εδώ υπάρχουν και απουσίες. Ντε Λιχτ, Κουαρδάδο και Σάντρο είναι εκτός, δηλαδή τα ¾ της άμυνας. Μαζί και ο Ντιμπάλα, αλλά όσο υπάρχει Ρονάλντο, το γκολ το βρίσκει.

Είναι ματς που ξεκινάει από το 1-1. Ψάχνουμε ακόμη ένα, για το goal/goal & over 2,5 στο 1.87.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα (απόδοσης 3.78)
15:00
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα
1 & under 3,5
1.87
21:30
ΑΕΚ – Ατρόμητος
1 & under 3,5
2.02
Δυάδα (απόδοσης 3.18)
16:30
Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
1.70
21:45
Ίντερ – Γιουβέντους
Goal/goal & over 2,5
1.87
Μονό
21:45
Ίντερ – Γιουβέντους
Goal/goal & over 2,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις