Εν Ελλάδι δυάδα στο 2.65

Εν Ελλάδι δυάδα στο 2.65

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Ακόμη μια στοιχηματική ημέρα σήμερα, σε μια δύσκολη κοινωνικά περίοδο.

Αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση βέβαια, κάθε ημέρα δύσκολη θα είναι για την κοινωνία. Ελπίζουμε σε θαύμα…

Παίρνει το… αίμα του πίσω 

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στη Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1. Στο ματς δε χωράει μεγάλη ανάλυση. Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης και αναμένω εύκολη επικράτησή του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί μεν μια καλή επιθετικά ομάδα, αλλά αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα.

Απλά και λιτά, ποντάρισμα στον άσο με over 1,5 σε απόδοση 1.42.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Θα λύσουν τις διαφορές του στο τέλος 

Δύο ώρες και κάτι αργότερα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, στην ”ασπρόμαυρη” μάχη της Super League. Στον πρώτο γύρο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Θεσσαλονίκη με 3-0, αλλά το σκορ αδικεί κατά πολύ την εμφάνιση των Κρητικών.

Με απουσίες οι δύο ομάδες, κομβικές θα έλεγα. Ο δικέφαλος του βορρά καλείται να διαχειριστεί και την κούραση από το ντέρμπι της Τετάρτης, αλλά και να επιστρέψει στις επιτυχίες, παρότι απέναντι στον Ολυμπιακό άξιζε και έπρεπε κερδίσει.

Επιθετικές αμφότερες οι ομάδες αλλά με αμυντικά θέματα. Στα παιχνίδια τους εμφανίζεται late γκολ, στο οποίο φυσικά και θα ποντάρουμε. Ποντάρισμα σε γκολ μετά το 72′, σε απόδοση 1.87.

Δυάδα απόδοσης 2,65
15:00
Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννινα
1 & over 1,5
1.42
17:00
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
Γκολ μετά το 72'
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις