Πιέζονται οι Βαυαροί

Πιέζονται οι Βαυαροί

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Γλυκόπικρη γεύση χθες, επαληθεύτηκε η επιλογή μας για στήριξη στην Πίτερμπορο, αλλά οι Πλίμουθ και Κρου έμειναν στο 1-1 και για μισό γκολ δεν πήγαμε δεύτερο ταμείο. Κλείνουμε την εβδομάδα με μία αναμέτρηση από την Βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα την Γερμανία, με μια γνώριμη που μας πλήγωσε, με την ελπίδα να εξιλεωθεί κυρίως για τον εαυτό της.

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ

Πληγωμένο θηρίο οι Βαυαροί του Φλικ, μπορεί ο Γερμανός να έχει φτιάξει μία εξαιρετική ομάδα μεσοεπιθετικά, αλλά ανασταλτικά μπάζει από την αρχή της σεζόν και λύση δε βρίσκεται. Ήττα για αυτό το λόγο από την Γκλάντμπαχ και μάλιστα με ανατροπή του 1-2 σε 3-2, ισοπαλία με το Κίελο στο κύπελλο και αποκλεισμός-σοκ με το ερωτηματικό στο πόσες φορές ακόμα θα το πληρώνει να μην έχει απάντηση. Στο 4-2-0 εντός, 5/6 G/G & οver 2,5 στα 6 τελευταία παιχνίδια, πίκρα και απογοήτευση, αλλά θέλει και πιθανόν θα βρει μια νίκη-ξέσπασμα. ΟΚ, ο Γκνάμπρι που έπαιξε και σκόραρε στο Κίελο, οι αμυντικοί Μαρτίνεζ, Ερναντέζ και Σούλε είναι υγιείς και διαθέσιμοι, όπως και ο μέσος Τολισό, εξαιρετικά αμφίβολοι και πιθανόν απόντες ο μέσος Γκορέτζκα, ο εξτρέμ Κομάν και ο φορ Τσούπο-Μοτίνγκ.

Η Φράιμπουργκ είναι εξαιρετική ως τώρα, ο Στράιχ δουλεύει και δουλεύει καλά, σωστά, οικοδομεί νοοτροπία νικητή, ψυχρή ομάδα και δε λυπάται αντίπαλο. 5 γκολ σκόραρε στην Κολωνία, 5-1-0 έχει γενικά σε 6 τελευταία παιχνίδια, εκτός ¨τρέχει¨ ένα 2-2-2 με 3/6 G/G και 3/6 οver 2,5. Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα, αλλά δεν αγνοούμε τις καλές σχέσεις με την σημερινή της αντίπαλο, ούτε και τις πιθανές της απουσίες. Ο βασικός αμυντικός Σμιντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και θα παιχθεί στο δευτερόλεπτο η συμμετοχή του, οι βασικοί αμυντικοί Γκούλτνε και Κούμπλερ και ο καλός επιθετικός Χόλερ είναι κουρασμένοι, εκτός καλής φυσικής κατάστασης και ο Στράιχ θα κάνει μάλλον τις αλχημείες του κρατώντας τους έξω.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Εκτίμηση: Πολύ καλή η Φράιμπουργκ, δεν αποκλείεται να σκοράρει και ίσως να δυσκολέψει την Μπάγερν, αλλά θα είναι αδιανόητο να μην περιμένει ξανά η γηπεδούχος το τι θα αντιμετωπίσει, ώστε να προφυλαχθεί. Αναμένουμε νίκη, αναμένουμε γκολ και πιθανώς ξέσπασμα. Άλλωστε, σε πιθανό αμφίτερμα, η Μπάγερν θα θέλει δύο γκολ ώστε να διαφυλάξει τη νίκη. Το μενού έχει και σκορ ως έμπνευση.

Μονό
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
1 & οver 3,5
2.05
Fun Bet
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
4-1 ακριβές σκορ
13.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις