Εύκολο έργο για τη Λιόν

Εύκολο έργο για τη Λιόν

Στοιχηματικά, λίγες επιλογές σήμερα στα πρωταθλήματα με τα οποία ασχολούμαστε. Μόνο ένας αγώνας ξεχωρίζει από το Μεξικό και ένας από τη Ligue 1 της Γαλλίας.

Πούμας – Μαζατλάν

Επιτέλους και ένας αγώνας στο Μεξικό που διεξάγεται και σε φυσιολογική ώρα για εμάς τους Ευρωπαίους! Η Μαζατλάν, η οποία αποτελεί συνέχεια της Μονάρκας Μορέλια μετά την μετακόμιση από τη Μορέλια στη Μαζατλάν, ταξιδεύει στην Πόλη του Μεξικού για να αντιμετωπίσει την Πούμας. Έρχεται από νίκη με 3-2 επί της Νεκάξα, ματς στο οποίο κέρδισε επειδή κατάφερε να σκοράρει δύο γρήγορα γκολ και όχι βάσει της συνολικής της εικόνας της στο γήπεδο. Στην Apertura έδειξε αμυντικά προβλήματα, τα οποία δε φαίνεται να έχουν διορθωθεί αλλά, επιθετικά, μας έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία. Κατά τη μεταγραφική περίοδο έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της και θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια αν θα υπάρξει διαφορά στην απόδοση της ομάδας.

Η Πούμας έμεινε στο 0-0 με την Τιχουάνα, σε έναν αγώνα που καμία από τις δύο ομάδες δεν εντυπωσίασε. Στην Apertura είχε δείξει μία συγκροτημένη άμυνα και γι’ αυτό τελείωσε την κανονική διάρκεια με μόνη της ήττα αυτή από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Κλαμπ Λεόν, εκτός έδρας. Από το ματς με την Τιχουάνα δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα ασφαλές συμπέρασμα, μιας και η αντίπαλός της δεν την πίεσε ιδιαίτερα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ήταν αισθητή η απουσία του Γκονσάλες Εσπινόλα, επιθετικού της που τη βοήθησε αρκετά στον να φτάσει στους τελικούς της Apertura και ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Τίγκρες.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Η εικόνα που έδειξε η Πούμας δε με έπεισε ότι θα τα πάει τόσο καλά όσο τα πήγε στο πρωτάθλημα του φθινοπώρου. Δεν έδειξε το ίδιο πάθος και την ίδια δυναμική που είχε τους προηγούμενους μήνες και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που κέρδισε με 4-0 την Κρους Ασούλ στα ημιτελικά, κάνοντας τη μεγαλύτερη ανατροπή σε τελική φάση πρωταθλήματος. Από την άλλη μεριά, η Μαζατλάν έδειξε καλά στοιχεία μπροστά, παρά την ασταθή της άμυνα. Η απόδοση του Χ2 είναι υψηλά και με ελκύει αρκετά. Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0.

Λιόν – Μετς

Εδώ και 16 αγωνιστικές παραμένει αήττητη η Λιόν (1η, 11-7-1), η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +1 από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και έκλεισε τον πρώτο γύρο με μόλις μία ήττα. Αμυντικά αρκετά καλή με, κατά μέσο όρο, λιγότερο από 1 γκολ παθητικό. Εντός έδρας αήττητη για φέτος με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η Μετς (12η, 6-7-6) έρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με Μπορντό και Νις. Ταλαιπωρούν αρκετοί τραυματισμοί το ρόστερ της και θα στερηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι τους Ουντόλ (αμυντικός, εκτός από τα μέσα Νοεμβρίου), Νιανέ (επιθετικός, εκτός από τα μέσα Οκτωβρίου), Νγκετέ (επιθετικός, εκτός από τα μέσα Δεκεμβρίου),  Μπουλάγια (μέσος, εκτός από αρχές Ιανουαρίου). Αισθητές οι απουσίες, ακόμα και οι μακροχρόνιες. Βασίζεται στην καλή της άμυνα και έχει τα ίδια γκολ παθητικό με τη σημερινή της αντίπαλο (18). Μπροστά, οι απουσία των δύο καλύτερων επιθετικών της είναι προφανής και δυσκολεύεται.

Θεωρώ πως η Λιόν θα πάρει έναν εύκολο άσο και θα διατηρηθεί για ακόμα μία αγωνιστική στην κορυφή. Δε νομίζω να έχουμε πολλά γκολ στον αγώνα, μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει πολλά θετικά στοιχεία πίσω. Μόνο τρεις φορές δέχτηκαν πάνω από 1 γκολ στη φετινή σεζόν. Η μία από αυτές ήταν από τη Λιόν, όταν και έχασαν με 3-1. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό θέλει τη Λυών να κερδίζει στο πρωτάθλημα εντός έδρας τη Μετς χωρίς να δέχεται γκολ, στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις τους. Αυτό θα είναι και το βασικό μας σημείο γι’ αυτόν τον αγώνα.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
20:00
Πούμας – Μαζατλάν
Χ2
1.90
Μονό
22:00
Λιόν – Μετς
1 & no goal
2.00
Δυάδα (απόδοσης 3.08)
20:00
Πούμας – Μαζατλάν
Πούμας under 1,5
1.90
22:00
Λιόν – Μετς
1 & under 4,5
1.61
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις