Οι ρουκέτες είναι εδώ…

Οι ρουκέτες είναι εδώ...

Στις 00:00 αρχίζει ο αγώνας ανάμεσα στους Σαν Αντόνιο Σπερς (6-6) εναντίον των Χιούστον Ρόκετς (4-6). Οι δύο τους αναμετρήθηκαν και προχτές, με τους φιλοξενούμενους να χαμογελούν στο τέλος (105-109).

Οι γηπεδούχοι είναι μία μέτρια γενικά ομάδα, που οριακά πρόκειται να παλέψει για να βρεθεί στα play offs. Έχουν έναν πολύ έμπειρο και πανέξυπνο προπονητή (Πόποβιτς) που καταφέρνει να τους κρατάει ανταγωνιστικούς, παρότι δεν διαθέτει το ρόστερ προηγούμενων ετών.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν και γι’ αυτό υπάρχει λόγος, που δεν είναι άλλος από τον Τζέιμς Χαρντεν. Από την προετοιμασία έδειχνε ότι ήθελε να φύγει, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει όλη την ομάδα, ο κόουτς Σίλας να μην μπορεί να δουλέψει με ηρεμία και αυτό φυσικά είχε αντίκτυπο και στο παρκέ, με την ομάδα να παρουσιάζει πολύ κακή εικόνα. Τελικά αυτό που ήθελε ο πρώην πλέον ηγέτης των Ροκετς έγινε πραγματικότητα, πήρε μεταγραφή στους Νετς, και εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν.

Για το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα που κρατούσε η «Χαρντενιάδα», είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ντεμάρκους Κάζινς, που βγήκε απευθείας να μιλήσει για έλλειψη σεβασμού και ουσιαστικά να βγάλει στη σέντρα των πρώην συμπαίκτη του σαν υπεύθυνο του κακού ξεκινήματος της χρονιάς. Αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου, αλλά η αλήθεια είναι, προχτές υπήρξε μια μεγάλη διαφορά.

Έβγαλαν ενέργεια, πάλεψαν αρκετά. Ήθελαν να δείξουν ότι είναι εδώ ζωντανοί. Το κατάφεραν και κέρδισαν, για αυτό το λόγο, για την εικόνα που έβγαλαν εγώ θα τους στηρίξω και σήμερα. Δεν ξέρω αν θα ξανακερδίσουν, σίγουρα όμως θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για αυτό λοιπόν διαλέγω το 2 με χάντικαπ (+7.5) σε απόδοση 1.80!

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
00:00
Σαν Αντόνιο Σπερς – Χιούστον Ρόκετς
2 (+7,5)
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις