Φτου, ξεφτού και σκόρδα (όχι, δεν λέω για σένα, Φαίη μου). Τέτοια αναποδιά, τι στον κόρακα τελευταία. Μα να πιάνω ασούκλα την Ουνιόν χθες με τη Νέβερκουπεν και να κιοτεύω να τη βάλω ΤL, όπου μπήκε χαμένο κομπάρισμα;

Σάτερντεϊ, ημέρα για Πρέμιερσιπ. Ξεκούραστη, μιας και στο νέο έτος έπαιξε μόνο μια φορά, και αμπσολούτλι αποτελεσματική εκτός Αγίας Μαίρης, η Σάουθαμπτον δοκιμάζεται εις το Λίσεστερ. Γες, αυτό λέμε και στις παμπς εδώ στο Εσεξ (σ.σ. δεν μας τις έκλεισαν όλες ακόμη), ότι οι αλεπούδες παίζουν καλή μπάλα φέτος μεν, αλλά όχι τόσο εντός. Διπλούρα αλλά και ασιατικόν στο +1 με επιστροφή μίζας αν χάσει ως ένα γκολ διαφορά.

Νωρίτερα, διότι τούτο παίζει την ώρα του «Στην υγειά μας», οι Βερντεραίοι υποδέχουσι τους Αουγκσμπουργκαίους. Γκολ δύσκολα βάζουν και οι δύο, εις την κόνδραν παίζουν και ουχί με κατοχή, τρεχαγυρευόπουλος αλλά γιατί τέτοια απόκλιση εις τις τιμές; Δύο σερί διπλά έχει η Άουγκσμπουργκ, με τρίτο θα κάνει ρεκόρ το κλαμπ. Plus και ασιατικούλι για τη δυάδα, στο +0,75 χάνεις τη μισή μίζα σε άσο ως ένα γκολ.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Fun bet
16:30 Βέρντερ Βρέμης – Αουγκσμπουργκ23.40
Fun bet
22:00 Λέστερ – Σαουθάμπτον24.80
Δυάδα απόδοσης 2.54(Tipster's League)
16:30 Βέρντερ Βρέμης – Αουγκσμπουργκ2 +0,75 ΑΗ1.57
22:00 Λέστερ – Σαουθάμπτον 2 +1 ΑΗ1.62

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook