Ρώσικο βόλεϊ… ξανά

Ρώσικο βόλεϊ... ξανά

Καλημέρα κουβανέζοι. Καλό ΣΚ να έχουμε με ταμεία. Χθες επιβεβαιώθηκε η επιλογή μου στο βόλεϊ με το over στο Ρωσικό ντέρμπι και προχωράμε.

Σήμερα Σάββατο η αυλαία ανοίγει από εκεί που σταμάτησε χθες. Δηλαδή με βόλεϊ. Πάλι στη Ρωσία έχουμε ακόμα ένα ντέρμπι με τη Νοβοσιμπίρσκ να υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Oι γηπεδούχοι είναι δυνατοί σαν ομάδα, η οποία αποτελείται κυρίως από Ρώσους παίκτες υψηλής ποιότητας και τους Σέρβους Λούμπουριτς και Ίβοβιτς. Από την άλλη, η Ζενίτ έχει χτίσει και αυτή μια πανίσχυρη ομάδα με τον Κουβανό Καμέχο και τον Γάλλο Μπριζάρντ βασικά στελέχοι. Και οι δύο ομάδες είναι ψηλά στη βαθμολογία και περιμένω ένα δυνατό και γεμάτο από σετ παιχνίδι. Over 184,5 λοιπόν.

Συνεχίζουμε λίγο αργότερα στο γήπεδο Αλκαζάρ με το παιχνίδι Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης. Διαιτητής ο Γκορτσίλας με μέσο όρο 42,29 φάουλ. Η Λάρισα πρέπει να μάχεται σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και ειδικά με τέτοιους αντιπάλους που είναι στα μέτρα της. 18 φάουλ ανά παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Ο Απόλλων, από την άλλη τελείως, δεν είναι ασφαλής βαθμολογικά, αλλά είναι πιο καλά από την αντίπαλό του. 19,33 μέσος όρος στα φάουλ. Θα πάω στο over 39,5 σύνολο φάουλ δυνατά. Πιστεύω θα ξεπεραστούν τα 40 σε αυτό το παιχνίδι.

Κλείνω με Ιταλία και το παιχνίδι Σαμπντόρια – Ουντινέζε. Διαιτητής ο Σάκι με 27,13 μέσο όρο στα φάουλ. Οι γηπεδούχοι με 14,43 φάουλ μέσο όρο ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από τη Σπέτσια, και δεν έχουν άλλα περιθώρια αν θέλουν να σωθούν πρόωρα. Οι φιλοξενούμενοι πιο χαμηλά στη βαθμολογία θα παλέψουν για την παραμονή. 14,46 ο μέσος όρος τους στα φάουλ. Over και εδώ, με το όριο να έχει τοποθετηθεί στα 27,5 φάουλ.

Καλή επιτυχία.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
14:00
Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Over 184,5
1.87
Μονό
19:30
Λάρισα - Απόλλων Σμύρνης
Over 39,5 φάουλ
1.75
Μονό
21:45
Σαμπντόρια - Ουντινέζε
Over 27,5 φάουλ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις