Σάββατο για… ρίσκο

Σάββατο για... ρίσκο

Καλημέρα σε όλους! Προχθές, κοιτώντας το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας, ώστε να γράψω τη στήλη μου, πέφτει το μάτι μου στον αγώνα Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν. Αυτόματη σκέψη: “Over με αμφίτερμα, θα το δώσω και στο TL…”. Κοιτάζω την απόδοση. 2.00 το over, 1.70 το αμφίτερμα. Το αφήνω άμεσα, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκα σε εκλεκτό συνάδελφο στο σάιτ, πίστευα ότι είναι “τυράκι”. Δεν ξέρω αν ήταν όντως, ή αν έχασαν τα άχαστα οι δύο ομάδες. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. 

Γλύτωσα, καθώς επέλεξα να παίξω την Άντερλεχτ, όπως θα διαβάσατε στη χθεσινή μου στήλη. Γλύτωσα είπα; Αμ δε! Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τα… άχαστα στο πρώτο μέρος για να προηγηθούν, έμειναν με 10 παίκτες στο 40’ και πάπαλα το σημείο. Αποτέλεσμα 2-0 υπέρ της Έουπεν που δεν είχε περάσει τη σέντρα μέχρι το 40ό λεπτό. 

Συμπέρασμα; Ώρες ώρες το στοίχημα είναι σα να πηγαίνουμε ως τα πρόβατα στη σφαγή… Παρ’ όλα ταύτα συνεχίζουμε τολμηρά και δυναμικά και σήμερα, αν και το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και η θεά τύχη ίσως ξεκινά να μας γυρίζει δειλά δειλά την πλάτη. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. 

Aμφίρροπο ματς, αναξιόπιστες άμυνες 

Η Τοντέλα υποδέχεται στο «Ζοάο Καρντόσο» την Μποαβίστα σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες που κατά τα φαινόμενα θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους στην Primeira Liga.  

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, εντός έδρας είναι δυσκατάβλητοι, με 3-2-2 σε 7 αναμετρήσεις. Το σύνολο των τερμάτων (5-7) είναι πολύ μικρό, αλλά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των αγώνων φέτος στο «Ζοάο Καρντόσο». Η Τοντέλα αγωνίζεται ανοικτά, με ψηλά την τετράδα της άμυνας και ενώ αυτό τη βοηθά να δημιουργεί κινδύνους επιθετικά, πίσω δέχεται αρκετές φάσεις, καθώς τα κενά είναι εμφανή. Απλά οι ευκαιρίες δεν έχουν αξιοποιηθεί ούτε στο ελάχιστο. 

Απέναντί της απόψε μια ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της λίγκας με 11 βαθμούς, μαζί με Φαμαλικάο και Πορτιμονένσε. Η Μποαβίστα, λοιπόν, δεν έχει ακόμη κάνει νίκη σε 7 αγώνες μακριά από την έδρα της, αλλά έχει πάρει 6 φορές την ισοπαλία, πράγμα που δείχνει ότι παλεύει τους αγώνες. Είναι καλή στο ανοικτό παιχνίδι, παίζοντας αρκετά καλά τις αντεπιθέσεις. Έλις και Γκόμες θα βρουν χώρους ώστε να δημιουργήσουν κινδύνους απέναντι στην αφελή Τοντέλα. Μεγαλύτερο αμυντικό πρόβλημα είναι τα στημένα για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που θέλει πάση θυσία νίκη. 

Θεωρώ ότι θα οδηγηθούμε σε ανοικτό παιχνίδι, καθώς οι ομάδες δεν έχουν μάθει να παίζουν με σκοπιμότητες. Ποντάρω στο over σε πολύ καλή απόδοση που αξίζει το ρίσκο, ας ελπίσουμε οι δύο ομάδες να αξιοποιήσουν τις αρκετές ευκαιρίες που πιστεύω ότι θα παρουσιαστούν. 

Επικίνδυνη εκτός έδρας η Μίλγουολ 

Τελευταίος αγώνας για σήμερα αυτός ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Μίλγουολ για την 24η αγωνιστική της Championship στην Αγγλία. 

Η Νότιγχαμ προσπαθεί να ξεκολλήσει απ’ τις τελευταίες θέσεις του πίνακα και πήρε τεράστια νίκη-ανάσα εκτός έδρας με 1-0 επί της Πρέστον την προηγούμενη αγωνιστική. Μέτρια εντός, όπως και γενικότερα σε όλη τη φετινή σεζόν, έχει ρεκόρ 3-4-4 με 10-11 σύνολο τερμάτων. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τη μέχρι στιγμής παρουσία της. 

Υποδέχεται απόψε στο «Σίτι Γκράουντ» την πολύ δυσκατάβλητη στα εκτός, Μίλγουολ. Δεν παρατάει κανέναν αγώνα, όπως έδειξε και στο 1-1 με την Μπόρνμουθ την Τρίτη, όταν και ισοφάρισε στο τέλος. Της έχουν στοιχίσει οι ισοπαλίες (11 φέτος συνολικά), γι΄αυτό και βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα, ίσως κάνει τη ζημιά απέναντι σε μία βαρετή Νότιγχαμ και θα ποντάρω να προηγηθεί στο ματς, σε απόδοση-έκπληξη. 

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Special bet
17:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μίλγουολ
0-1 anytime score
2.45
Μονό
22:30
Τοντέλα - Μποαβίστα
Over 2,5
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις