Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην COSMOTE TV

Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην COSMOTE TV

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έρχεται την Κυριακή 17/1 στις 18.30 ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 2HD και ταυτόχρονα σε 4Κ ανάλυση, μέσα από το COSMOTE SPORT 4K της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. Μετά από καιρό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος με την περσινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ να θέλει να κυνηγήσει την κορυφή, σε μια αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες από τις εποχές που οι δύο ομάδες «μάχονταν» για τον τίτλο.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα, οι συνδρομητές θα συνδεθούν με την εκπομπή «Ρυθμός των Ντέρμπι» (17.30, COSMOTE SPORT 1HD) για να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις των ομάδων του Γιούργκεν Κλοπ και του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Με το σφύριγμα της λήξης, η εκπομπή θα επιστρέψει με όλο το ρεπορτάζ του αγώνα, ανάλυση των καλύτερων φάσεων και δηλώσεις των πρωταγωνιστών (20.30, COSMOTE SPORT 2HD). Από το πρωί της Κυριακής 17/1 (09.30) το COSMOTE SPORT 2HD θα προβάλλει back-2-back όλες τις «μάχες» μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη σεζόν 2018-2019 έως σήμερα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις