Συνδυασμοί με γκολ απ’ το Νησί

Συνδυασμοί με γκολ απ’ το Νησί

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Επιστρέφουμε μετά από την εύκολη επιβεβαίωση του G/G στην Τσάρλτον που η αλήθεια είναι ότι χάρισαν ένα αξιομνημόνευτο παιχνίδι, γνωστά, όμως, λίγο πολύ αυτά στο Νησί. Στην ίδια γεωγραφική περιοχή θα είμαστε και σήμερα με την League 1 να μας απασχολεί σε δύο αγώνες και, όπως είναι λογικό, δύο επιλογές σε συνδυασμό και δη, μονές.

Πίτερμπορο – ΜΚ Ντονς

Ανεβασμένη η Πίτερμπορο με δύο σερί θετικά αποτελέσματα μετά την επάνοδό της από την αποχή λόγω κρουσμάτων, 1-1 εκτός με Λίνκολν, 5-1 εντός με Πόρτσμουθ στο League Trophy, αν και η αντίπαλος κατέβασε νεανική ενδεκάδα. Στο 4-0-2 εντός στα 6 τελευταία παιχνίδια της, 5/6 over 2,5 και 3/6 G/G, στοιχεία που δείχνουν ότι εντός είναι πολύ δυνατή και επιθετική. Καλό το κλίμα, ο Φέργκιουσον μένει προσηλωμένος στον στόχο του, σέβεται την ΜΚ Ντονς και ξέρει ότι είναι τολμηρή κι επιθετική. 5Ν-0Ι-1Η η παράδοσή τους εντός. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τόμπμσον (14/2), που κατά σύμπτωση έλειψε και στο προ ημερών μεταξύ τους ματς εκτός (1-1τότε) και ο επίσης αμυντικός Έντουαρτς (1/0) λόγω covid. Επιστρέφουν στη δράση οι μέσοι Γουόρντ (11/2) και Τζέιντ-Τζόουνς (2/0).

Η ΜΚ Ντονς δεν παύει να είναι επιθετική αλλά και ευάλωτη αμυντικά, παρ’ όλα αυτά ανεβασμένη με 2 σερί καλά αποτελέσματα (1-1 εντός με Πίτερμπορο, 2-0 εντός με Μπρίστολ Ρ.). Στο 3-1-2 εντός στα τελευταία 6 παιχνίδια, 2/6 under 2,5, αλλά στα 3/6 G/G. Καλό το κλίμα, σοβαροί, μετρημένοι και φιλόδοξοι στην ομάδα, όπως βγήκε από τις δηλώσεις Ράσελ. Πήρε δανεικούς τον φουλ μπακ Λάιρντ (Μάντσεστερ Γ.) και τον στράικερ Τσάρλι Μπράουν (Τσέλσι). Πιθανές επιστροφές, οι πιο σημαντικές των μέσων Κασούμου (15/0), Τόμπσον (4/0), Χότον (8/0) και ο αμυντικός Ο’Χόρα (14/0).

Εκτίμηση: Δυνατή κι ανεβασμένη η Πίτερμπορο, το ίδιο και η ΜΚ Ντονς, δεν αποκλείουμε τα γκολ, αλλά είναι σοβαροί οι γηπεδούχοι και αν ποντάρουμε στην επιπόλαιη φιλοξενούμενη θα στηρίξουμε την έδρα.

Πλίμουθ – Κρου

Εξαιρετικό το κλίμα στην Πλίμουθ μετά και τη νίκη-πρόκριση επί της Χάντερσφιλντ εκτός στο FA Cup με 3-2! Δεύτερο σερί πολύ καλό αποτέλεσμα, μετά και το εντός 1-0 επί της Τζίλιγχαμ. Καλή και σχετικά αξιόπιστη εντός, στο 3-0-3 με 3/6 over 2,5 και 3/6 τελευταία της παιχνίδια δέχεται γκολ. Καλή μετεγγραφική ενίσχυση με τον εξτρέμ Λιούις (Λίβερπουλ).

Στο 200ό παιχνίδι του Αρτέλ στον πάγκο, η Κρου με 1-4-1 εκτός, 4/6 under 2,5 και 4/6 G/G καλείται να δώσει έναν δύσκολο αγώνα έχοντας ως τώρα καλή και σταθερή πορεία, ενώ γεμίζει σιγά σιγά και το ρόστερ από επιστροφές παικτών. Εξέτισε επιτέλους ο αρχηγός και μπακ της, Εν Τζι (15/1). Δις με 2-1 σκορ ο αγώνας τους κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Εκτίμηση: Ένα εξαιρετικά “ανοικτό” ζευγάρι, δε θα δοκιμάσουμε κάποιο σημείο, αλλά θα επιλέξουμε τα γκολ. Επιθετικές και με κίνητρο αμφότερες οι ομάδες, αμυντικά ευάλωτες, λογική επιλογή να σκοράρουν και οι δύο και να ξεφύγει λίγο ακόμα το σκορ.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

17:00
Πλίμουθ - Κρου
Goal/goal & over 2,5
1.90
Μονό
17:00
Πίτερμπορο - ΜΚ Ντονς
1Χ & over 1,5
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις