ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σαββατιάτικες... Γαλλιδούλες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σαββατιάτικες... Γαλλιδούλες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σαββατιάτικες… Γαλλιδούλες

Σαββατιάτικες... Γαλλιδούλες

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Ligue 2 και όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σήμερα. Ξεχωρίσαμε τρεις, οι οποίοι αξίζουν να ασχοληθούμε στοιχηματικά.

Τουλούζ – Γκρενόμπλ

Συνεχίζει το αήττητο σερί της η Τουλούζ (2η, 10-6-3), έχοντας φτάσει τα 9 διαδοχικά ματς χωρίς να χάσει. Ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Καέν και για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε πολύ θετικά στοιχεία επιθετικά. Έχει, μαζί με την Οσέρ, την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και έχει σκοράρει στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει.

Η Γκρενόμπλ (3η, 10-5-4) υποδέχτηκε την Οσέρ στην προηγούμενη αγωνιστική, με την οποία ήρθε και αυτή ισόπαλη με 2-2. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά μετά το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο, σαν κάτι να άλλαξε και η Γκρενόμπλ άρχισε να ανεβαίνει, με αποτέλεσμα αρχικά να μειώσει και λίγο πριν το τέλος του αγώνα να καταφέρει να ισοφαρίσει. Έδειξε να έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι στο οποίο δεν την είχαμε συνηθίσει.

Όταν αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής, το ματς είχε λήξει 5-3. Πολλά γκολ περιμένω και σήμερα. Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές μπροστά ενώ η άμυνα της Γκρενόμπλ απογοητεύει στα τελευταία δύο παιχνίδια και της Τουλούζ είναι ασταθής. Θα πάμε με το over, το οποίο δίνεται περιέργως πολύ υψηλά.

Οσέρ – Σατορού

Έχασε το διπλό μέσα από τα χέρια της η Οσέρ (5η, 9-6-4) την προηγούμενη εβδομάδα. Θετικό στοιχείο, όμως, ότι η επίθεσή της έδειξε τα καλά χαρακτηριστικά που μας έκανε να τη στηρίξουμε σε τόσους αγώνες και φάνηκε να έχει προσπεράσει το ντεφορμάρισμα στο οποίο βρισκόταν. Ο Λε Μπιχάν πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι, σκοράροντας το πρώτο γκολ του αγώνα και δίνοντας την ασίστ για το δεύτερο. Έχασε το πέναλτι και αυτό τελικά κόστισε στην ομάδα του αλλά στην κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν εξαιρετικός.

Η Σατορού (20η, 3-4-12) ηττήθηκε με 3-2 από την Γκινγκάμπ, στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε πολύ άσχημες επιδόσεις και αν συνεχίσει έτσι πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό φέτος. Δυσκολεύεται να σκοράρει και η άμυνά της μπορεί να μην είναι η χειρότερη της κατηγορίας αλλά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και 12 ματς και νομίζω πως μετά το σημερινό, θα προσθέσουν άλλη μία νίκη σε αυτό το σερί. Πολύ χαμηλά ο άσος και θα τον συνδυάσουμε με τα γκολ για να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση. Δε μας πήγε καλά τελευταία φορά που το προσπαθήσαμε, αλλά σήμερα η καλή επίθεση της Οσέρ που αποδίδει ακόμα καλύτερα στα εντός έδρας παιχνίδια νομίζω πως θα σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ απέναντι στην αδύναμη Σατορού, που έχει δεχτεί από τουλάχιστον 1 γκολ στα οκτώ από τα εννιά παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας φέτος.

Σαμπλί – Νιόρ

Εύκολα πήρε το διπλό η Σαμπλί (16η, 4-7-8) την προηγούμενη εβδομάδα και κακώς δεν το είχα δώσει διπλή ευκαιρία και όχι σκέτο διπλό. Έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά και το κυριότερο, φαίνεται να έχει γίνει πιο αποτελεσματική μπροστά. Πιστεύω την αδικεί η θέση που βρίσκεται αλλά πληρώνει τα λάθη προηγούμενων αγωνιστικών.

Η Νιόρ (10η, 7-4-7) έρχεται από ήττα με 2-0 από την Αμιάν. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει έχει σκοράρει μόνο 1 γκολ, παρά τις ευκαιρίες που προσπαθεί να δημιουργήσει. Η άμυνά της δεν είναι σταθερή και εκτός έδρας, με εξαίρεση τα δύο πρώτα παιχνίδια στα οποία κράτησε το μηδέν, κάνει τραγικά λάθη.

Υψηλά δίνεται ο άσος, τον οποίο όμως φοβάμαι για να είμαι ειλικρινής. Θα πάμε με την επιλογή που θέλει τη Σαμπλί να κερδίζει σε οποιοδήποτε ημίχρονο, η οποία προσφέρεται σε καλή απόδοση.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
16:00
Τουλούζ – Γκρενόμπλ
Οver 2,5
2.10
Μονό
20:00
Οσέρ – Σατορού
1 & over 1,5
1.85
Ειδικό
20:00
Σαμπλί – Νιόρ
Νίκη Σαμπλί σε οποιοδήποτε ημίχρονο
1.83
Ρίσκο
20:00
Τουλούζ – Γκρενόμπλ
1 & goal/goal
5.00
Δυάδα απόδοσης 2.40
20:00
Σαμπλί – Νιόρ
1.66
20:00
Οσέρ – Σατορού
1
1.44
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις