ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Φουλ του over στις... μικρές Αγγλίες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φουλ του over στις... μικρές Αγγλίες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Φουλ του over στις… μικρές Αγγλίες

Φουλ του over στις... μικρές Αγγλίες

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα. Μετά από μία μπασκετική βδομάδα με αρκετά ταμεία, επιστρέφω ποδοσφαιρικά με την αγαπημένη μου Αγγλία. Χθες η στήλη έπιασε το απόλυτο με 3/3 προβλέψεις να επιβεβαιώνονται, καθώς η Φενέρ και η Βαλένθια κέρδισαν άνετα τον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1350206935606431745

Πάμε όμως στις σημερινές προτάσεις με την ελπίδα να τα πάμε το ίδιο καλά.

Κατρακυλάνε τα γκολ

Ξεκινάω από το «Home Park» του Πλίμουθ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κρου. Σήμερα είναι η 24η αγωνιστική, δηλαδή η πρώτη του δεύτερου γύρου. Βέβαια υπάρχουν πολλοί αγώνες που εκκρεμούν. Στον 1ο γύρο λοιπόν, το αποτέλεσμα ήταν 2-1 υπέρ της Κρου.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη πρόκριση στο FA Cup, αφού νίκησαν με 3-2 τη Χάντερσφιλντ, παρόλο που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. Στο πρωτάθλημα, έχουν μαζέψει 26 βαθμούς σε 21 παιχνίδια και βρίσκονται στην 15η θέση. Το εντυπωσιακό είναι πως από τους 26 αυτούς βαθμούς, τους 23 τους έχουν κερδίσει εντός. Η Πλίμουθ είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα και η χειρότερη εκτός!

Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα αήττητο σερί 7 αγώνων στο πρωτάθλημα και έχουν ανέβει στην 9η θέση με 31 βαθμούς. Σ’ αυτά τα 7 παιχνίδια μάλιστα επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα. Δεν είναι από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος, με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Απόδειξη και το τελευταίο ματς, στην έδρα της Ρότσντεϊλ, όπου προηγήθηκαν με 3-0, αλλά τελικά αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Εκτίμηση: Η Πλίμουθ γιγαντώνεται στην έδρα της, αλλά όσο καλή κι αν είναι μπροστά, τα προβλήματα στην άμυνα δε λύνονται. Αντίστοιχο θέμα έχει και η Κρου με τα γκολ. Δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους, που δίνονται αουτσάιντερ και φυσικά μπορούν να καλυφθούν και με την ισοπαλία, ωστόσο μου φαίνεται ακόμα πιο ασφαλές να πάω με τα πολλά γκολ. Η απόδοσή τους πιέζεται και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι στο 1.76.

Στη ρεβάνς της «5άρας»

Την ίδια ώρα και πάλι για το πρωτάθλημα της League One, η Ρότσντεϊλ υποδέχεται τη Γουίγκαν. Οι δυο ομάδες μονομάχησαν πριν ένα μήνα, με τη Ρότσντεϊλ να παίρνει εμφατικό διπλό με 5-0.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το αποτέλεσμα που δείχνει τι γίνεται το τελευταίο δίμηνο στα παιχνίδια των γηπεδούχων. Στην έδρα της Πλίμουθ κέρδισαν με 4-0, στην έδρα της Πιτέρμπορο έχασαν με 4-1, με το ίδιο σκορ ηττήθηκαν από τη Τζίλιγχαμ, ενώ στα δύο τελευταία ματς ήρθαν ισόπαλοι με την Κρου (3-3) και την Τσάρλτον (4-4). Με λίγα λόγια, όσα βάλουμε και όσα φάμε. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχουν 21 βαθμούς με 30 γκολ υπέρ και 37 κατά σε 20 παιχνίδια. Βρίσκονται στην 20η θέση και αγνοούν τη νίκη εδώ και 3 αναμετρήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε να απαντήσουν στο διασυρμό του πρώτου γύρου. Βρίσκονται 3 θέσεις χαμηλότερα με 2 βαθμούς λιγότερους στην κατάταξη. Έχουν να αγωνιστούν από τις 29 Δεκέμβρη, καθώς αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με Γουίμπλεντον και Χαλ, λόγω κρουσμάτων. Στο τελευταίο τους ματς κέρδισαν στην έδρα της ουραγού Μπέρτον με 4-3.

Εκτίμηση: Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Ρότσντεϊλ έδωσε μεσοβδόμαδα παιχνίδι, αλλά η Γουίγκαν απέχει από αγωνιστική δράση σχεδόν 20 μέρες. Δε θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα πάω στα πολλά γκολ, στηρίζοντας το ποντάρισμά μου στις αμυντικές αδυναμίες των δύο ομάδων.

Με τα γκολ και στη League Two

Συνεχίζω μία κατηγορία παρακάτω και συγκεκριμένα με το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουόλσολ και την Όλνταμ. Οι αποψινοί γηπεδούχοι είχαν κερδίσει εκτός έδρας στον 1ο γύρο με 3-2.

Η Γουόλσολ βρίσκεται στην 11η θέση με 30 βαθμούς σε 22 αγώνες. Προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή από την πρωτοπόρο Καρλάιλ με 2-0. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Όλνταμ είναι η πιο “over” ομάδα της κατηγορίας. Συνολικά σε 16 ματς της έχουν μπει από τρία γκολ και πάνω. Εκτός έδρας το ποσοστό αυξάνεται, με 8 over σε 10 αναμετρήσεις. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τη Μάνσφιλντ. Μακριά από το γήπεδό της είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα του πρωταθλήματος με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έτσι έχει μαζέψει τους 20 από τους συνολικά 27 πόντους της που την έχουν φέρει στη 16 η θέση.

Εκτίμηση: Η Γουόλσολ θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες, αλλά αντιμετωπίζει την πιο επικίνδυνη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία έχει μεγάλο ταλέντο στην επίθεση και προβλήματα στην άμυνα. Προτιμώ να πάω με τα γκολ και εδώ σε αποδόσεις σχεδόν διπλασιασμού.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
17:00
Πλίμουθ – Κρου
Over 2,5
1.76
Μονό
17:00
Ρότσντεϊλ – Γουίγκαν
Over 2,5
2.03
Μονό
17:00
Γουόλσολ – Όλνταμ
Over 2,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις