Combo στο Ρότερνταμ

Combo στο Ρότερνταμ

Καλημέρα στους κουβανέζους της επικράτειας. Επιστρέφουμε μετά από μία βδομάδα αποχής. Το προηγούμενο Σάββατο δεν βγήκαν τα goal/goal αφού η Μπλάκμπερν μάλλον δεν ήθελε να περάσει στην επόμενη φάση και η Λανς έχασε τα άχαστα σ’ ένα κυριολεκτικά ομιχλώδες τοπίο.

Φρέσκα κουλούρια σήμερα και πάμε να δούμε στην Ολλανδία τις πιθανότητες της Σπάρτα Ρότερνταμ να πάρει βαθμό ή βαθμούς από την PSV Αϊντχόφεν. Οι «άρχοντες του κάστρου» είναι στο όριο για τις ευρωπαϊκές θέσεις κι ενώ μπροστά τα πηγαίνουν πολύ καλά, η άμυνα τους προδίδει. Εντός έδρας σκοράρουν και δέχονται δύο γκολ ανά ματς και γενικά τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός παρά εντός αφού έχουν χάσει τα μισά παιχνίδια. Σήμερα η αποστολή θα είναι σχεδόν πλήρης και περιμένω ένα γκολ από τον Λέναρντ Τάι, αφού νιώθει ζεστός με 7 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια.

H PSV τα πηγαίνει εμφανώς καλύτερα και κρατάει επαφή με την κορυφή. Έχει τις απουσιούλες της, κυρίως στην επίθεση, αλλά με το ρυθμό που σκοράρει εκτός έδρας (δύο γκολ ανά ματς) πιστεύω ένα γκολ θα το πετύχει στην αδύναμη άμυνα των γηπεδούχων. Ωστόσο, μπορεί να έχει μόλις μία ήττα εκτός από την Φίτεσε, αλλά δυσκολεύεται να κερδίσει ομάδες ίδιας δυναμικότητας με τη σημερινή της αντίπαλο. Αν θέλει όντως να πάρει τον τίτλο φέτος, τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζει. Πιστεύω πως θα μπουν δυνατά από την αρχή του αγώνα για να πάρουν τη νίκη, με οδηγό την καλή εμφάνιση απέναντι στον Άγιαξ.

Μεταφερόμαστε στη δυτική Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην Ανζέ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Παρί. Οι γηπεδούχοι θα κατέβουν ουσιαστικά πλήρεις αφού οι απουσίες που έχουν είναι είτε μακροχρόνιες, είτε εκτός πλάνων του προπονητή. Εντός έδρας δεν το ‘χουν με την ισοπαλία αφού έχουν μόλις μία σε 9 ματς. Στη θέση που έχει φτάσει θεωρώ πως έπιασε ταβάνι, αφού μέχρι εκεί μπορεί και φαίνεται αυτός να ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Μπορεί να χάσει από τους πρωτευουσιάνους αλλά μπορεί να βοηθήσει στο να έρθει το over.

Βλέπετε, η παρέα του Νεϊμάρ θα έχει τρεις απουσίες στην άμυνα, μία σε κάθε θέση. Στην επίθεση ο Ποκετίνο θα έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα (άσχετα αν κάποιος δεν παίξει για άλλους λόγους) και θεωρώ πως μπορούν να βγάλουν μόνοι τους το over. Άλλωστε στα δύο παιχνίδια του Αργεντινού, έχει ισάριθμες νίκες με πάνω από δύο γκολ. Τέλος, η παράδοση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, είναι συντριπτικά υπέρ των φιλοξενούμενων, αφού μόνο μία φορά έχασαν βαθμούς σ’ ένα στείρο 0-0, το 2015. Έκτοτε μετράει μόνο νίκες με συνολικό σκορ 32-5!

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα (απόδοσης 3.60)
19:45
Σπάρτα Ρότερνταμ – PSV Αϊντχόφεν
Goal/goal & over 2,5
1.95
22:00
Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν
2 & over 2,5
1.85
Μονό
22:00
Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν
2 & over 2,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις