ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ασιατικό σε Λιντς και Λονδίνο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ασιατικό σε Λιντς και Λονδίνο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ασιατικό σε Λιντς και Λονδίνο

Ασιατικό σε Λιντς και Λονδίνο

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Η αλήθεια είναι πως έχω να γράψω αρκετές ημέρες, από την Τρίτη για την ακρίβεια. Η ανάγκη απομόνωσης και αναζήτησης της ψυχικής μου υγείας ήταν μεγάλη και ήταν μονόδρομος να χάσουμε για λίγες ημέρες την μεταξύ μας επαφή.

Βλέποντας βέβαια εχθές τους βουλευτές της κυβέρνησης να χειροκροτούν την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ και λίγη ώρα αργότερα, πάλι οι βουλευτές της κυβέρνησης, χειροκροτούσαν που το πρόστιμο μένει στα 300 ευρώ, ε, όσο να πεις, σου γυρνάει το μυαλό. Όλη η προσωπική σου δουλειά πάει χαμένη.

Στοιχηματικά, στην τελευταία μας συνάντηση αποτύχαμε. Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 1-0 από το Μπέρνλι, η οποία είχε εχθρική διαιτησία, στέλνοντας και το δικό μας ποντάρισμα στον κουβά. Βάλτε και ένα δεύτερο ρε παιδιά, να βγει το διάρι με το over 1,5.

Επιστροφή σήμερα Σάββατο με δυάδα εξ’ Αγγλίας στο 2.88!

Η μάχη των αδικημένων

Στις 17:00 το απόγευμα, Λιντς και Μπράιτον κοντράρονται στο «Έλαντ Ρόουντ». Δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, μόνο που η Λιντς εμφανίζεται ανώτερη σε συνολική εικόνα σε σχέση με την αποψινή της αντίπαλο.

Για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχω γράψει κατά καιρούς και όσοι παρακολουθούν τη στήλη γνωρίζουν και την άποψή μου για την ομάδα του Αργεντινού. Ένα σύνολο με τρομερές αντοχές, ταχύτητα και αστείρευτο ταλέντο επιθετικά, μόνο που τα παιδαριώδη λάθη των αμυντικών της, της στερούν βαθμούς.

Κατ’ εμέ, αδικημένο είναι και το σύνολο της Μπράιτον. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει 4-5 παραπάνω βαθμούς, ώστε να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τον υποβιβασμό, του οποίου η αποφυγή είναι και ο βασικός στόχος.

Σήμερα, θα κυνηγήσω το παιχνίδι βάση στατιστικών. Κατά 75% υπάρχουν γκολ στα παιχνίδια της Λιντς στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στα παιχνίδια της Μπράιτον, γκολ στο πρώτο μέρος εμφανίζεται σε ποσοστό 89%.

Γνωρίζοντας τις δύο ομάδες, εκτιμώ πως η επίτευξη ενός τέρματος είναι κάτι παραπάνω από πιθανή. Ποντάρω στο ασιατικό over 1 ημιχρόνου σε απόδοση 1.62, θέλοντας συνολικά δύο γκολ στο ημίχρονο, με την υποσημείωση πως στο ένα μόνο γκολ θα έχουμε επιστροφή.

Μάχη μεταξύ Λονδρέζων 

Δύο ώρες και κάτι αργότερα, στο Λονδίνο, κοντράρονται δύο συμπολίτισσες. Η Φούλαμ υποδέχεται στο «Κρέιβεν Κότατζ» την Τσέλσι, λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία στην έδρα της Τότεναμ. Δύο τοπικά ντέρμπι μέσα σε λίγες ημέρες για την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ.

Η Φούλαμ έχει ταλέντο στο ρόστερ της, με κορυφαίο κατά την εκτίμησή μου τον Λόφτους Τσικ. Θα παλέψει σκληρά ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, στην οποία μόλις εφέτος ανέβηκε. Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρει, καθώς τελευταία δείχνει μια σταθερότητα, αλλά χρειάζεται να ανεβάσει την απόδοσή της και να σφίξει τα μετόπισθεν.

Η Τσέλσι από τη μεριά της αποτελεί ομάδα έκπληξη. Ή θα μας εκπλήσσει θετικά ή αρνητικά, καθώς τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της είναι μεγάλα. Η καθιέρωση του Ζιχιές στην ενδεκάδα θεωρώ πως θα βοηθήσει στην εξέλιξη του συνόλου της ομάδας του Λάμπαρντ, καθώς αποτελεί ποδοσφαιριστή με απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν υπάρχουν εν τη απουσία του Μαροκινού.

Οι άμυνες των δύο ομάδων δε φημίζονται για τη σταθερότητα τους, ενώ επιθετικά έχουν την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Παρόμοιο ποντάρισμα με το παιχνίδι στο Λιντς θα έχουμε και στο Λονδίνο, καθώς θεωρώ πως υπάρχει η δυνατότητα να δούμε έως και δύο γκολ στο πρώτο μέρος.

Το ασιατικό over 1 μας δίνει την ασφάλεια του ενός γκολ, καθώς υπάρχει επιστροφή χρημάτων με μονάχα ένα τέρμα, αλλά μας προσφέρεται και σε καλή απόδοση. Το 1.80 αποτελεί δυνατή απόδοση και safe, κάτι πολύ σημαντικό στην στοιχηματική περίοδο που διανύουμε.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα απόδοσης 2.88
17:00
Λιντς - Μπράιτον
Over 1 ΑΗ στο 1ο ημίχ.
1.62
19:30
Φούλαμ - Τσέλσι
Over 1 ΑΗ στο 1ο ημίχ.
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις