ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Total Analysis. Πώς ο Μανόλο βελτίωσε την ΑΕΚ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Total Analysis. Πώς ο Μανόλο βελτίωσε την ΑΕΚ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Total Analysis. Πώς ο Μανόλο βελτίωσε την ΑΕΚ

Total Analysis. Πώς ο Μανόλο βελτίωσε την ΑΕΚ

Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν ένα ματς που θα μας έδειχνε, όσον αφορά στην ΑΕΚ, αν όντως το μηδέν στην άμυνα των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων ήταν αποτέλεσμα πραγματικής βελτίωσης με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο ή οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στο χαμηλό επίπεδο της Λαμίας και του Παναιτωλικού. Θα μας έδειχνε το κατά πόσο έχει αλλάξει η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, συγκριτικά με αυτήν που είχαμε συνηθίσει τον καιρό του Μάσιμο Καρέρα. Και εν τέλει μας απέδειξε ότι η δουλειά που γίνεται στα Σπάτα είναι πραγματικά καλή.

Η ΑΕΚ με τον Καρέρα στην τεχνική ηγεσία δεχόταν τουλάχιστον ένα τέρμα για επτά σερί αναμετρήσεις και πλέον με τον Χιμένεθ όχι μόνο έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία παιχνίδια, αλλά το σημαντικότερο απ΄όλα, έχει περιορίσει σε τεράστιο βαθμό την απειλή του εκάστοτε αντιπάλου της.

Ο Ισπανός επέλεξε να πάει σε ένα πιο σκληρό και συντηρητικό 4-3-3 με τρία αμυντικά χαφ στο χώρο του κέντρου και δύο καθαρούς εξτρέμ, κάνοντας την έκπληξη με τη μη χρησιμοποίηση του Μάνταλου στο αρχικό σχήμα. Στόχος του ήταν να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα επιθετικά ατού του Άρη και να εξασφαλίσει μικρότερη απειλή για την ομάδα του. Και τα κατάφερε. Δεν απειλήθηκε σε όλο το παιχνίδι πλην δύο, και μόνο, περιπτώσεων. Του Μάνου στο 7’ και του Σάσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ευκαιρίες οι οποίες δημιουργήθηκαν περισσότερο επειδή ο Λόπες ήταν σε κακή μέρα και όχι λόγω κακής συνολικής λειτουργίας. Στο 7ο λεπτό λάθος γύρισμα του Λόπες προς τα πίσω δίνει τη δυνατότητα στον Μάνο να βγει τετ α τετ με τον Αθανασιάδη και στην δεύτερη περίπτωση πλαγιοκόπηση του Μαντσίνι από την πλευρά του Πορτογάλου μπακ και γύρισμα στον Σάσα, που ήρθε με φόρα στην περιοχή ως ο επιπλέον παίκτης από την πίσω γραμμή του Άρη, το σουτ του οποίου πέρασε αρκετά μακριά από την εστία της ΑΕΚ.

Κατάφερε λοιπόν ο Χιμένεθ μέσα από αυτό το 4-3-3 που επέλεξε να μην απειληθεί η ομάδα του, παρά μόνο ελάχιστες φορές, και να πετύχει για μία ακόμη φορά, τρίτη στη σειρά, αυτό που είχε θέσει ως έναν από τους πρώτους στόχους σε μία από τις αρχικές του δηλώσεις σε αυτή τη τέταρτη θητεία του στον σύλλογο. Το μηδέν στην άμυνα, ώστε να βρουν και πάλι οι ποδοσφαιριστές του και κυρίως οι αμυντικοί, την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του Σβάρνα, του Μπακάκη, του Λόπες και των υπολοίπων να νοιώσουν και πάλι ότι είναι ικανοί να συνθέσουν μία αποτελεσματική τετράδα και να εξασφαλίσουν στην ομάδα τους μία ασφαλής αμυντική λειτουργία.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια της η ΑΕΚ με τον Μανόλο στον πάγκο, απέναντι σε Άρη, Λαμία και Παναιτωλικό δεν δέχθηκε ούτε ένα τέρμα, ενώ τα xGoals κατά της, ήταν κατά μέσο όρο μόλις 0,21. Τη στιγμή που στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος του Καρέρα κόντρα σε Βόλο, Απόλλωνα και Παναθηναϊκό η Ένωση δέχθηκε συνολικά επτά γκολ, ενώ τα xGoals κατά της ήταν 1,23. Δηλαδή σε αυτά τα παιχνίδια η ΑΕΚ απειλήθηκε από τους αντιπάλους της έξι φορές περισσότερο. Είναι νούμερα και στατιστικά στοιχεία που είναι αδιαμφισβήτητα και λένε την αλήθεια. Μας λένε ότι στον λίγο καιρό που βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου έχει καταφέρει να βελτιώσει σε ένα σημαντικό βαθμό την αμυντική συμπεριφορά και λειτουργία της ομάδας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις