Ικανοποιητική η απόδοση

Ικανοποιητική η απόδοση

Δεύτερη αγωνιστική στην Clausura και οι ομάδες μάς έδωσαν μία ιδέα το τι να περιμένουμε από αυτές. Άλλες ενθουσίασαν και άλλες μας απογοήτευσαν. Μόνο δύο αγώνες έχει απόψε από τη Liga MX και με αυτούς θα ασχοληθούμε.

Νεκάξα – Ατλέτικο Σαν Λουίς

Από ήττα με 3-2 κόντρα στην Μαζατλάν έρχεται η Νεκάξα. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να ισοφαρίσει, πριν τελικά δεχτεί το τρίτο γκολ. Καλύτερη από την αντίπαλό της και αν ήταν και λίγο πιο τυχερή δε θα είχε χάσει. Στην Apertura μάς άφησε μία θετική εικόνα, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου, την οποία έκλεισε με 5 διαδοχικές νίκες. Κανένας από τους παίκτες με τους οποίους ενισχύθηκε δε συμμετείχε στον προηγούμενο αγώνα, ενώ έφυγαν ο δανεικός Πασερίνι (επιθετικός) και πωλήθηκε ο Μπαέζα (μέσος), οι οποίοι συμμετείχαν σχεδόν σε όλους τους αγώνες της Apertura.

H Ατλέτικο Σαν Λουίς ηττήθηκε από την Κλαμπ Αμέρικα με 2-1. Η ποιοτική διαφορά των ομάδων είναι τεράστια, αλλά κατάφερε να δυσκολέψει την αντίπαλό της, από την οποία ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Ισοφάρισε, αλλά στα τελευταία λεπτά υπέκυψε και δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Τερμάτισε τελευταία στην Apertura με την χειρότερη άμυνα, δεχόμενη 35 γκολ σε 17 αγώνες. Έφυγαν ο ένας εκ των βασικών της επιθετικών (Κιρόγα Μάουρο) και ο ένας εκ των αμυντικών (Καταλάν Ματίας) της για την Πατσούκα, με την οποία έπαιξαν κιόλας ως βασικοί. Μάλιστα, ο Κιρόγα σκόραρε πριν λίγες ημέρες με την καινούργια του ομάδα. Ενισχύθηκε με αρκετούς παίκτες που μερικοί από τους οποίους ξεκίνησαν ως βασικοί και με την Κλαμπ Αμέρικα.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήταν καλύτεροι από το αναμενόμενο κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα αλλά τα λάθη στην άμυνα δε φάνηκε να έχουν διορθωθεί. Οι καινούργιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής και η Νεκάξα είναι καλύτερη ομάδα. Όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες στην Apertura, είχε κερδίσει η Ατλέτικο Σαν Λουίς, μετά από ανατροπή. Είχε κάνει ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, κάτι που την χαρακτηρίζει. Πιστεύω πως θα έχουμε αρκετά γκολ στον αγώνα και θα στηρίξω το over. Ως προς το σημείο, θα στήριζα τον άσο, αλλά οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται δε με εντυπωσιάζουν για το ρίσκο που εμπεριέχει.

Χουάρεθ – Τιχουάνα

Από το απογοητευτικό 0-0 εντός έδρας με την Πούμας έρχεται η Τιχουάνα. Τυχερή που πήρε την ισοπαλία γιατί ήταν σα να μην κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο. Αν η Πούμας δεν είχε πουλήσει τον καλύτερο επιθετικό της, πιθανότατα θα έπαιρνε ένα εύκολο διπλό. Χωρίς πάθος ή δύναμη, η Τιχουάνα παρουσιάστηκε όπως στα τελευταία παιχνίδια της Apertura, δείχνοντας ελάχιστα θετικά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε κάποιους βασικούς της παίκτες στην περίοδο των μεταγραφών και όσοι αποκτήθηκαν ακόμα προσαρμόζονται. Πιθανώς κάποιοι να χρησιμοποιηθούν σε αυτόν τον αγώνα, αλλά δε νομίζω να μπορέσουν να κάνουν θαύματα.

Η Χουάρεθ ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Πατσούκα, στην πρώτη αγωνιστική της Clausura. Από νωρίς τιμωρήθηκε με κόκκινη ο κεντρικός της μέσος, αλλά κατάφερε να προηγηθεί λίγα λεπτά πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, παρά την ασφυκτική πίεση από την αντίπαλό της. Στο 56’ έμειναν και οι δύο ομάδες με 10 αλλά το παιχνίδι ανήκε στην Πατσούκα, η οποία τελικά ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα. Έδειξε εξαιρετική οργάνωση στην άμυνα και πάθος η Χουάρεθ. Άλλωστε, δεν έμεινε εκτός των play offs της Apertura λόγω προβλημάτων στην άμυνα αλλά εξαιτίας της αδυναμίας της να σκοράρει. Στην μεταγραφική περίοδο έφυγαν οι δανεικοί Ολιβέρα (αμυντικός) και Ραμπουνάλ (μέσος) αλλά η ομάδα ενισχύθηκε με ένα καλό παίκτη σε κάθε γραμμή.

Βάσει της εικόνας που έχουν δείξει οι δύο ομάδες, θεωρώ πως το no goal είναι αρκετά καλή επιλογή, το οποίο δίνεται σε ικανοποιητική απόδοση. Μάλιστα, θα μου έκανε εντύπωση αν η Τιχουάνα κατάφερνε να σκοράρει.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
03:30
Νεκάξα – Ατλέτικο Σαν Λουίς
Over 2,5
1.95
Μονό
05:30
Χουάρεθ – Τιχουάνα
No goal
1.90
Ρίσκο
05:30
Χουάρεθ – Τιχουάνα
Τιχουάνα under 0,5
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις