ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μακροχρόνιο του 3.00 στο σνούκερ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μακροχρόνιο του 3.00 στο σνούκερ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μακροχρόνιο του 3.00 στο σνούκερ

Μακροχρόνιο του 3.00 στο σνούκερ

Η μακρά διαδικασία του 1ου γύρου έλαβε τέλος και στο φετινό Masters κι από σήμερα το απόγευμα μπαίνουμε την τελική ευθεία για την ανάδειξη του φετινού τροπαιούχου.

Και όσο κι αν το «φιλέτο» της προημιτελικής φάσης είναι ο αυριανός αγώνας του Ρόνι Ο’Σάλιβαν με τον Τζον Χίγκινς, η σημερινή ημέρα δεν στερείται ενδιαφέροντος. Κάθε άλλο.

Στις 15:00, ο πάντα υπολογίσιμος Ντέιβιντ Γκίλμπερτ αντιμετωπίζει τον Κάιρεν Γουίλσον και στις 21:00 θα διεξαχθεί η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Στιούαρτ Μπίνγκαμ με τον Σον Μέρφι.

Το ζευγάρι του πρώτου σημερινού αγώνα μας γυρίζει αυτόματα δύο χρόνια πίσω. Τότε που ο Γκίλμπερτ νίκησε 13-8 τον Γουίλσον πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε όλους τους τομείς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Είναι και η τελευταία σοβαρή αναμέτρηση των δύο παικτών (αυτές για το Championship League ή το Six-Reds δεν μετράνε) πριν τη σημερινή, η οποία έχει ξεκάθαρο φαβορί – όπως αποτυπώνεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών: Η νίκη του Γουίλσον χωρίς χάντικαπ, πληρώνει λιγότερο από 1.50. Και δικαιολογημένα, αν λάβουμε υπόψη τη φόρμα των δύο παικτών τους τελευταίους μήνες.

Ο Γκίλμπερτ νίκησε εύκολα στον 1ο γύρο τον Τζο Πέρι (6-2), αξιοποιώντας στο έπακρο το δώρο που του έκανε… ο Covid-19 (είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει τον Τζαντ Τραμπ), αλλά δεν έπεισε ότι έχει βελτιωθεί τόσο πολύ ώστε να φτάσει μακριά στο φετινό Masters. Όπως κατάφερε πέρυσι, δηλαδή, όπου νικήθηκε στον ημιτελικό από τον μετέπειτα θριαμβευτή Μπίνγκαμ.

Ο Γουίλσον, αντίθετα, παρουσιάστηκε πολύ δυνατός απέναντι στον συνεπώνυμό του, Γκάρι (6-2) και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και απόψε. Ωστόσο, κάτι αδιευκρίνιστο με αποτρέπει από το να ποντάρω υπέρ του.

Αν και δεν θα είναι έκπληξη να νικήσει ο Warrior με σχετική άνεση, περιμένω ντέρμπι και δεν θα ρισκάρω να επιλέξω νικητή. Ειδικά από τη στιγμή που το over 9,5 frames πληρώνει ικανοποιητικά.

Η ώρα του Μέρφι

Αντίθετα, η διαίσθησή μου με ωθεί προς τη στήριξη του Σον Μέρφι στον βραδινό προημιτελικό με τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ.

Ο αγώνας δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως «εμπορικός» και σίγουρα δεν θα καθηλώσει πολύ κόσμο στις οθόνες. Όσοι, όμως, γνωρίζουν από σνούκερ, θα περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την κόντρα των δύο εξαιρετικών παικτών, οι οποίοι και στο παρελθόν μάς έχουν χαρίσει υπέροχες αναμετρήσεις, γεμάτες μεγάλα break.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015, με τον Μπίνγκαμ να επικρατεί με 18-15, είναι σίγουρα ο κορυφαίος αγώνας που έχουν δώσει οι δύο Άγγλοι παίκτες. Ο Μέρφι πήρε ρεβάνς σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, νικώντας 10-9 στον τελικό του World Grand Prix, όμως στον ημιτελικό του Shanghai Masters, αργότερα στο ίδιο έτος (αλλά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο) ο Μπίνγκαμ ήταν ο νικητής με 9-8.

Απόψε νομίζω ότι ήρθε και πάλι η σειρά του Μέρφι, όχι επειδή αυτό προκύπτει από την παράδοση, αλλά επειδή στον 1ο γύρο παρουσιάστηκε καλύτερος απ’ ό,τι ο αντίπαλός του. Ο Μπίνγκαμ πέρασε στους «8» πιο πολύ επειδή εκμεταλλεύθηκε τις εγγενείς αδυναμίες του παιχνιδιού του Τεπτσάγια Αν Νου (έπαιξε, βέβαια, αρκετά καλά κι ο ίδιος), ενώ ο «Μάγος» κυριάρχησε σε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν πολύ δυνατό Μαρκ Γουίλιαμς.

Είναι και το άγχος της υπεράσπισης του τίτλου που φοβάμαι ότι θα επηρεάσει τον Μπίνγκαμ – λίγο έλειψε να του κοστίσει και στο πρώτο ματς.

Σκέτο «διπλό» είναι η πρόταση, χωρίς χάντικαπ, μια και τα μεταξύ τους ματς κρίνονται συχνά σε decider – δεν θα ήταν άσχημη επιλογή ως fun bet και σήμερα, αφού έχει απόδοση γύρω στο 3.75.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι αντίπαλος στον ημιτελικό θα είναι ο Μαγκουάιρ ή ο Γιαν, αξίζει και το μακροχρόνιο στοίχημα της πρόκρισης του Μέρφι στον τελικό, έστω κι αν η απόδοση δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Μονό
15:00
Ντέιβιντ Γκίλμπερτ - Κάιρεν Γουίλσον
Over 9,5 frames
2.00
Μονό
21:00
Στιούαρτ Μπίνγκαμ - Σον Μέρφι
2
1.80
Μακροχρόνιο
Να φτάσει στον τελικό
Σον Μέρφι
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις