Το λάθος των μπουκ με τον αλγόριθμο…

Το λάθος των μπουκ με τον αλγόριθμο…

Η σύγκρουση των «κιτρινόμαυρων» σήμερα στη Θεσσαλονίκη έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Άρης έκανε έξι νίκες στα πρώτα επτά παιχνίδια του και τέσσερις στα τελευταία οκτώ, έρχεται από το 0-0 στα Γιάννενα και διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Ολυμπιακό με 10/15 ματς να μη δέχεται γκολ. Και δεν έχει χάσει ούτε βαθμό σε παιχνίδι που προηγήθηκε στο σκορ (9/9 νίκες!), σκοράροντας και στα επτά φετινά εντός.

Η ΑΕΚ νίκησε Παναιτωλικό και Λαμία, έχει τρεις νίκες στα τελευταία επτά, έφτιαξε την άμυνά της, σκόραρε στα τελευταία 11/12 ενώ έχει πετύχει πέντε γκολ στα πρώτα 15 λεπτά, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. σημαντικό μιας και ο Αρης έχει δεχτεί 7 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο.

Από το 2010 στα μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, δεν έχει καταφέρει μια ομάδα να κερδίσει δύο διαδοχικά παιχνίδια: μέσα στο 2019-20 έπαιξαν έξι φορές, η ΑΕΚ νίκησε δύο φορές στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην έδρα της έφεραν δύο ισοπαλίες και στο Κύπελλο νίκησε η καθεμιά 2-1 εντός (και πέρασε η ΑΕΚ στην παράταση της ρεβάνς).

Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει τα έξι τελευταία μεταξύ τους, τέσσερα από αυτά για το πρωτάθλημα, τελευταία νίκη του Άρη ήταν στις 2 Μαρτίου 2019, 2-0 στην έδρα του. με γηπεδούχο τον Άρη δεν υπάρχει άσος… από τότε.

Μπερδεμένο για να… πεπραγμένα (σκορ, anytime score κλπ.) της στήλης; Ναι.

Αλλά κοιτάξτε τι λάθος κάνουν οι μπουκ: βγάζουν αποδόσεις από αλγόριθμο, άρα αν μια ομάδα είναι φαβορί, πληρώνει σε εξίσου τιμή αουτσάιντερ για να προηγηθεί στο σκορ. Κι αυτό ναι, είναι λάθος – όπως λάθος κατ’ εμέ είναι να φαβοριτίζει η ΑΕΚ σήμερα.

Πρώτο γκολ στο ματς από πλευράς Αρη η επιλογή.

Και κάτι από Νησί. Τοπική αναμέτρηση στο Λονδίνο ανάμεσα σε Αρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας, στο 14-4-2 η συνολική παράδοσή τους στο πρωτάθλημα στην έδρα των «gunners» που στρώσει αμυντικά τελευταία. Multiscore η επιλογή, για το ονόρε…

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
19:30
Αρης – ΑΕΚ
Anytime score 1-0
2.25
Multiscore
22:00
Αρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας
1-0 ή 2-0 ή 3-0
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις