Η δεύτερη φορά… πληρώνει 2.50

Η δεύτερη φορά... πληρώνει 2.50

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πανεύκολα βγήκε η μοναδική και δυνατή πρόταση της στήλης προχθές, αφού Τσάρλτον και Ρότσντεϊλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 4-4 (!), επιβεβαιώνοντας το over διπλασιασμού. Ο Γενάρης προς ώρας πάει εξαιρετικά για τούτη εδώ τη γωνιά, όπερ σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε χαμηλά την μπάλα, αφού το στοίχημα έχει τα πάνω αλλά και τα κάτω του. Στόχος είναι το μακροπρόθεσμο κέρδος άλλωστε. 

Σήμερα το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται «φτωχό», οπότε επέλεξα να ρισκάρω σε ένα ειδικό στοίχημα από την Eredivisie της Ολλανδίας. 

Ίσως ήρθε η… εσχάτη ώρα! 

Πάμε στο «Κόνινγκ Βίλεμ Στάντιον» όπου η Βίλεμ θα φιλοξενήσει απόψε στις 22:00 τη Χρόνινχεν, με τις δύο ομάδες να έχουν άκρως διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για τη σωτηρία, βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα με 9 βαθμούς και ρεκόρ 2-3-10. Εντός έδρας σκοράρει εύκολα, αλλά ακόμα ευκολότερα δέχεται το γκολ (πάνω από 2 κατά μέσο όρο). Η Χρόνινχεν θα κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Εκτός έδρας παίζει ανοικτά έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία σε 7 αναμετρήσεις με 12-11 τέρματα, όντας απόψε λογικό φαβορί της αναμέτρησης.  

Το ματς πιθανότατα θα έχει γκολ, καθώς οι δύο ομάδες αγωνίζονται επιθετικά, αφήνοντας κενά στην άμυνά τους. Θα ρισκάρω επιλέγοντας ένα από αυτά να επιτευχθεί από την άσπρη βούλα. Αμφότερες έχουν εκτελέσει φέτος σε 15 αγωνιστικές της Eredivisie συνολικά… ένα πέναλτι! Το κέρδισε η Βίλεμ και το αξιοποίησε στην ήττα με 5-3 από την Άλκμααρ στις 20 Δεκέμβρη.  

Όσο για τον ρέφερι; Ο Μαρκ Νάχτεχαλ σφυρίζει από πέρυσι στην πρώτη κατηγορία, αλλά δεν έχει υποδείξει ποτέ την εσχάτη των ποινών σε 6 αναμετρήσεις. Μάλιστα, έχει να σφυρίξει πέναλτι από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, σε έναν αγώνα της δεύτερης κατηγορίας ανάμεσα στις Χέλμοντ Σπορτ και Μπρέντα. Ίσως λοιπόν ήρθε η στιγμή να το ξανακάνει, αφού στατιστικά δίνει ένα πέναλτι ανά 4 αγώνες στην καριέρα του. Άλλωστε, το μόλις ένα κερδισμένο πέναλτι σε 30 αγώνες για τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής είναι πολύ μικρός αριθμός, οπότε γιατί να μη ρισκάρουμε σε εξαιρετική απόδοση; 

Ειδικό
22:00
Βίλεμ - Χρόνινχεν
Καταλογισμός πέναλτι
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις