Ο Βενγκέρ, η PSV και ο Πράτο

Ο Βενγκέρ, η PSV και ο Πράτο

Guest εμφάνιση σήμερα ένεκα εμβόλιμης αγωνιστικής. Ο Ιανουάριος προμηνύεται καθοριστικός στην Eredivisie, με δύο εμβόλιμες αγωνιστικές, φάση των «16» του κυπέλλου αλλά και όλα τα ντέρμπι της χώρας. Ο… χορός ξεκίνησε την Κυριακή, με την κόντρα του Αγιαξ με την Αϊντχόφεν, ενώ ακολουθεί το De Klassieker (Αγιαξ – Φέγενορντ).

Αρχικά, θα εμπιστευθώ την Αϊντχόφεν κόντρα στην… αγαπημένη μου, Άλκμααρ. Η PSV με αργά αλλά σταθερά βήματα βρήκε τα πατήματα της, τρέχει ένα αήττητο εννέα αγωνιστικών και καταδιώκει την κορυφή. Ο Γερμανός Σμιντ κατάφερε να εμφυσήσει το 4-4-2 double 6 (4-2-2-2 για άλλους) και εφαρμόζεται ιδανικά, καθώς όπως έχει αναφέρει και ο Αρσέν Βενγκέρ στο σπουδαίο βιβλίο του Τζιανλούκα Βιάλι, «The Italian Job»: «Καλύπτει το 60% του αγωνιστικού χώρου. Κανένα άλλο σύστημα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στην κάλυψη χώρου». Η φετινή ΑΖ στερείται συνέπειας, ταλαιπωρήθηκε από την αλλαγή τεχνικού και θέλω να πιστεύω πως θα αβαντάρει – απλώς – σε υψηλό σκορ.

Τέλος, λογικός και ο άσος της Φέγενορντ με μειονέκτημα. Η πειθαρχημένη ομάδα του Άντβοκατ, καιροφυλακτεί, ενισχύθηκε μεταγραφικά και θα ρίξω και μερικά… ψιλά σε γκολ του νεοφερμένου Πράτο.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
19:45
PSV Aϊντχόφεν – Αλκμααρ
1 & οver 1,5
2.15
Μονό
22:00
Φέγενορντ – Τσβόλε
1 -1,25 ΑΗ
2.03
Σκόρερ
22:00
Φέγενορντ – Τσβόλε
Πράτο anytime scorer
2.18
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις