Το κακό παθητικό των Βαυαρών

Το κακό παθητικό των Βαυαρών

Επιτέλους δικαίωση για τη στήλη μας και για το σωστό παίξιμο, με την μεγάλη Έβερτον να με δικαιώνει και φυσικά τα εύσημα και στον μεγάλο Αντσελότι…

Με ανεβασμένη ψυχολογία και μετά την επιτυχία μας στο Instagram στα γήπεδα της Γερμανίας, θα πάω ξανά εκεί, αυτή τη φορά με κύπελλο Γερμανίας. Πάμε να δούμε τί ξεχώρισα!

Χόλσταϊν Κίελ – Μπάγερν Μονάχου

Η ομώνυμη ομάδα της πόλης του Κιέλου διανύει μια αρκετά καλή σεζόν, έρχεται από ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Σεντ Πάουλι και βρίσκεται στην 3η θέση με 29 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 24-14 και διεκδικεί το όνειρο της ανόδου στην Bundesliga φέτος.

Στους «16» του κυπέλλου η Χόλσταϊν Κίελ, έφτασε αποκλείοντας την Ριελάζινγκεν-Άρλεν με σκορ 7-1. Δεν έχει αναφερθεί κάποια απουσία.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έρχεται σαν πληγωμένο θηρίο μετά την εκτός έδρας ήττα από τον κακό της δαίμονα Γκλάντμπαχ με 3-2 και παρόλο που οι Βαυαροί έχασαν, είναι στην 1η θέση με 33 βαθμούς και σύνολο 46-24. Να σημειωθεί ότι η Μπάγερν έχει το μεγαλύτερο παθητικό στις ομάδες της πρώτης δεκάδας της Bundesliga μαζί με Γκλάντμπαχ και Φράιμπουργκ. Πιστεύω πάντως ότι ο Χανς Ντίτερ Φλικ θα κάνει ένα υποτυπώδες rotation καθώς μετά τον αγώνα κυπέλλου ακολουθούν 4 δυνατές αναμετρήσεις σε διάστημα 16 ημερών και επιβάλλεται να υπάρχει υγεία και φρεσκάδα στην ομάδα, μιας και τον Φεβρουάριο θα είναι σε φουλ ρυθμό σε 3 διοργανώσεις, Bundesliga, κύπελλο (με την προϋπόθεση ότι θα προκριθεί) και Champions League.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος έχει δώσει φέτος 16 επίσημα παιχνίδια κι έχει σκοράρει στα 15, έχοντας 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Από την άλλη η φιλοξενούμενη σε 17 αγώνες που έδωσε εντός συνόρων έχει 14/17 goal/goal που δείχνει ότι υπάρχουν προβλήματα στην άμυνα των πρωταθλητών και θα βασιστώ εκεί.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:45
Χόλσταϊν Κίελ - Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις