Συσπείρωση και… διπλασιασμός

Προγνωστικά Euroleague

Φτάσαμε αισίως στη μέση της εβδομάδας και το μπάσκετ δε σταματάει, άρα και οι προτάσεις. Χθες, το αγγλικό μας over, που ήταν και το σημείο του Tipster’s League έμεινε στο 1-1, δε θα αναλύσω πώς, αλλά χάθηκε και το ποντάρισμα στη Euroleague με ακόμα μία παράταση! Πάμε όμως στα σημερινά που θα ασχοληθούμε με τον άλλο εκπρόσωπό μας στη Euroleague.

Για την προσπέραση

Απόψε, στο «Νίκος Γκάλης», ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βιλερμπάν. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στις αρχές Δεκέμβρη, για την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, με τους Γάλλους να κερδίζουν με 97-73. Ο νικητής απόψε θα προσπεράσει τον αντίπαλό του, μιας και το ρεκόρ τους μέχρι στιγμής είναι 5-12!

Η κατάσταση στο στρατόπεδο των “πρασίνων” αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Ο Κάτας έρχεται πιθανότατα αύριο για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν είναι ικανή να ανασκευάσει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ για την προηγούμενη αγωνιστική. Ευτυχώς το τριφύλλι μάζεψε τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάνοντας «μόνο» με 89-77. Μοναδική απουσία για την ελληνική ομάδα είναι ο Παπαπέτρου, λόγω προβλήματος στο γόνατο. Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός σκοράρει και δέχεται σχεδόν 78 πόντους.

Η ομάδα του Πάρκερ προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή από την Εφές με 102-80. Είναι ισόβαθμη με τον «εξάστερο», αλλά εκτός έδρας φέτος έχει μόλις μία νίκη σε 8 αγώνες. Μακριά από το γήπεδό της σκοράρει σχεδόν 71 πόντους στην επίθεση και δέχεται περίπου 79 στην άμυνα. Ανακοινώθηκε ένα κρούσμα covid-19 στην ομάδα, που αφορά τον Νουά. Απών θα είναι και ο Χάουαρντ.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος στο ΟΑΚΑ και αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες. Είναι ευκαιρία να κάνει μία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα του. Περιμένω ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ δεδομένης κυρίως της κακής περιφερειακής άμυνας και των δυο μονομάχων.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν
1 (-1,5) & over 145,5
2.01
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις