Απόψε θα είναι εύστοχοι…

Απόψε θα είναι εύστοχοι…

Χιούστον Ρόκετς (3-5) εναντίον Λος Άντζελες Λέικερς (8-3) απόψε. Η μεγάλη μάχη των Τζέιμς… Μούσι εναντίον «Βασιλιά» πράξη δεύτερη! Πριν δύο βράδια παίχτηκε η πρώτη με τους πρωταθλητές να επικρατούν σχετικά εύκολα (102-120). Δεν έγινε κανένα σπουδαίο παιχνίδι και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι στο πρώτο ημίχρονο έγιναν δύο μεγάλες διακοπές, για να αποβληθούν δύο “καλόπαιδα” των παρκέ, ΝτεΜάρκους Κάζινς και Μαρκίφ Μόρις.

Η ένταση λοιπόν και το ξύλο ήταν άφθονα, πράγμα που βλέπω και σήμερα να γίνεται. Αυτό που δεν βλέπω και δεν θέλω είναι ειδικά οι γηπεδούχοι να είναι τόσο άστοχοι. Έσπασαν τα καλάθια προχθές με αποτέλεσμα και να μην είναι ανταγωνιστικοί και να μην υπάρχει θέαμα. Ειδικά ο Χάρντεν τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους και τους 15 τους είχε πετύχει στην πρώτη περίοδο. Σήμερα φρονώ ότι θα δούμε πολύ καλύτερο αγώνα και σίγουρα θα είναι ντέρμπι όπως αρμόζει όταν παίζουν αυτές οι δύο ομάδες. Θεωρώ επίσης ότι θα είναι και πιο εύστοχοι, ειδικά οι Ρόκετς και έτσι λοιπόν θα επιλέξω το να μπουν τουλάχιστον 223.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
03:00
Χιούστον Ρόκετς - Λος Άντζελες Λέικερς
Over 222,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις