Το… καλάθι με τις ασίστ του Νικ

Το... καλάθι με τις ασίστ του Νικ

Διαβολοβδομάδα ξεκινάει απόψε στην Euroleague και λέω να ξεκινήσω με πιο συμβατικές από το σύνηθες επιλογές, στηριζόμενος κυρίως στις απουσίες ομάδων.

Για παράδειγμα, στο Μακάμπι Ολυμπιακός οι γηπεδούχοι που θα παίξουν δίχως τον ριμπάουντερ Οθέλο Χάντερ, θα δώσουν περισσότερο χρόνο και ρόλο στον Κροάτη ψηλό Ντράγκαν Μπέντερ, που μπορεί το over 3,5 ριμπάουντ, όπως έκανε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του. Μαζί από το ματς της Μπαρτσελόνα στη Μόσχα με τη Χίμκι να βάλω για τη δυάδα το over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Αμπρίνες, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς απουσία Μίροτιτς και Ντέιβις έχει βάλει από 4. Συνολική απόδοση στο 2.65.

Δεύτερη επιλογή από το ματς στο Μιλάνο της Αρμάνι με τη Βαλένθια. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν δίχως τον Μαυροβούνιο ψηλό Ντούμπλιεβιτς το οποίο σημαίνει ότι ο Αμερικανός σέντερ Τόμπι (που στο προηγούμενο ματς μάζεψε 10 ριμπάουντ απουσία του “Ντούμπλιε”) θα έχει ξανά αυξημένο χρόνο και ευκαιρίες για πολλά ριμπάουντ, οπότε το over 5,5 στο 1.70 είναι μια χαρά.

Τέλος, Tipster’s League επιλογή από τον λατρεμένο μου Νικ Καλάθη, ο οποίος με την αεράμυνα της Χίμκι περιμένω να δώσει ρεσιτάλ στις ασίστ. Στο ματς του πρώτου γύρου έδωσε 12, προέρχεται από double double στο πρωτάθλημα με τη Μανρέσα και το over 7,5 το έχει στο… καλάθι του.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα ( απόδοσης 2.65)
19:00
Χίμκι - Μπαρτσελόνα
Αμπρίνες over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.59
21:05
Μακάμπι - Ολυμπιακός
Μπέντερ over 3,5 ριμπάουντ
1.67
Μονό
19:00
Χίμκι - Μπαρτσελόνα
Καλάθης over 7,5 ασίστ
1.80
Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - Βαλένθια
Τόμπι over 5,5 ριμπάουντ
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις