ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Σνούκερ: Η ώρα του Νιλ και του Μαρκ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σνούκερ: Η ώρα του Νιλ και του Μαρκ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ: Η ώρα του Νιλ και του Μαρκ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σνούκερ: Η ώρα του Νιλ και του Μαρκ

Σνούκερ: Η ώρα του Νιλ και του Μαρκ

Φτάσαμε αισίως στην τρίτη ημέρα του φετινού Masters και δύο από τους πιο βασικούς διεκδικητές του τίτλου ρίχνονται στη μάχη.

Στις 15:00, ο Νιλ Ρόμπερτσον αντιμετωπίζει τον Γιαν Μπινγκτάο και στις 21:00, ο Μαρκ Σέλμπι διασταυρώνει… τη στέκα του με εκείνη του Στίβεν Μαγκουάιαρ. Κι εμείς θα αναζητήσουμε τον τρόπο για καλά κέρδη, παρότι αυτό δεν είναι εύκολο.

Η χθεσινή ημέρα κύλησε καλά και από στοιχηματικής πλευράς, όμως η σημερινή είναι πιο δύσκολη, ακριβώς επειδή υπάρχουν ακλόνητα φαβορί. Ο Ρόμπερτσον, π.χ., ο οποίος έχει κατακτήσει τον πρώτο triple crown τίτλο της χρονιάς, στον δραματικό τελικό του UK Championship με τον Τζαντ Τραμπ, φαντάζει δύσκολο να την πατήσει κόντρα στον Γιαν Μπινγκτάο.

Δεν είναι μόνο θέμα πείρας – άλλωστε ο 20χρονος Κινέζος δεν μπορεί να λογίζεται ως πρωτάρης με όσα έχει ήδη πετύχει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Απλώς, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ρόμπερτσον είναι ανώτερος σε όλους τους τομείς και αν παίξει στοιχειωδώς καλά (όπως δηλαδή τον έχουμε δει στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν), δύσκολα θα επιτρέψει στον Γιαν να τον νικήσει.

Η αποχή από το Scottish Open και ο γρήγορος αποκλεισμός από το World Grand Prix, έχουν αφήσει αδρανή για μεγάλο διάστημα τον 38χρονο Αυστραλό, ο οποίος δεν είχε αγώνες ούτε για το Championship League την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Είδαμε και χθες τον Σον Μέρφι και τον Μαρκ Γουίλιαμς να αποδίδουν εξαιρετικά, παρότι βρίσκονταν σε ανάλογη θέση (και με σαφώς χειρότερη φόρμα μέχρι τα Χριστούγεννα). Διότι δεν είναι μόνο θέμα εξάσκησης το να παίξεις καλά, αλλά και θέμα καλής ψυχολογίας – η οποία μπορεί να αποκτηθεί και όταν έχεις περάσει αρκετό ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου.

Από διαίσθηση ότι ο Ρόμπερτσον θα κατέβει «φρέσκος» και αποφασισμένος για το νταμπλ στα triple crown τουρνουά, θα τον στηρίξω με σημαντικό χάντικαπ, ώστε να ανέβει κάπως η απόδοση. Ο Γιαν είναι είναι επικίνδυνος και δεν θα «κωλώσει» επειδή μετέχει για πρώτη φορά στο Masters – εδώ έχει παίξει ήδη σε Παγκόσμιο ως seeded. Είχε συντρίψει, μάλιστα, τον Αυστραλό στο UK Championship του 2019 (6-1).

Δεν θα ήταν άσχημη επιλογή και το «2» με αβαντάζ +2,5 frames για τον νεαρό, περιορίζει όμως την πιθανότητα άνετης νίκης του Ρόμπερτσον. Οπότε, πάμε στα πιο σίγουρα.

«Πονηρό» ματς για Σέλμπι

Μετά το εξαιρετικό φινάλε στο 2020 (κατάκτηση Scottish Open, πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο World Grand Prix), o Μαρκ Σέλμπι φιλοδοξεί τα πάει καλά και στο Masters, δίνει όμως «πονηρό» ματς στον 1ο γύρο.

Διότι μπορεί ο Στίβεν Μαγκουάιαρ να βρισκόταν σε κακά χάλια στο πρώτο μισό της σεζόν (σε κανένα από τα έξι τουρνουά που μετείχε δεν πέρασε πέρα από τη φάση των «32»), όμως δεν παύει να είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος αν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Πόσο εύκολο είναι να συμβεί αυτό απόψε; Ουδείς γνωρίζει, μια και προερχόμαστε από τη μικρή διακοπή λόγω των γιορτών και ο Σκωτσέζος έχει μείνει για καιρό χωρίς επίσημα παιχνίδια. Σε αντίθεση με τον Σέλμπι που «ζεστάθηκε» με το Championship League την περασμένη εβδομάδα.

Λαμβάνοντας, πάντως, υπόψη την ιστορία των αναμετρήσεων των δύο παικτών, λέω να κρατήσω μία «πισινή». O Μαγκουάιαρ νίκησε με 6-5 τον Σέλμπι την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι (στο World Grand Prix του Φεβρουαρίου) και συνήθως βρίσκει τον τρόπο να τον δυσκολεύει ακόμα κι όταν τελικά χάνει.

Πάντως, τις δύο προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκαν στο Masters, ο 37χρονος Άγγλος ήταν ο νικητής: το 2008 με 6-5 στα προημιτελικά (στη συνέχεια, μάλιστα, κατέκτησε το τρόπαιο) και το 2019 με 6-2 στον 1ο γύρο. Απόψε περιμένω ένα ματς που θα μοιάζει περισσότερο με το πρώτο εκ των δύο.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα (απόδοσης 2.96)
15:00
Νιλ Ρόμπερτσον - Γιαν Μπινγκτάο
1 (-2,5)
1.72
21:00
Μαρκ Σέλμπι - Στίβεν Μαγκουάιαρ
2 (+2,5)
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις