Ένα over και καλό!

Ένα over και καλό!

Καλημέρα στην παρέα!

Συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο και χθες, αφού κατ’ αρχάς επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η ανάλυσή μας στον αγώνα της Superleague στους «Ζωσιμάδες». Η κάρτα στον Πέερσμαν βγήκε προτού καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο και πλήρωσε τεσσάρι! Επιπροσθέτως, ο έτερος υποψήφιος παίκτης για κάρτα, όπως είχα γράψει στη στήλη, ο Κρίζμαν, ”κιτρινίστηκε” και αυτός από τον ρέφερι, πληρώνοντας όσους τολμηρούς επέλεξαν να παίξουν δυάδα σε αποδόσεις πάνω από 12!  

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε περίπου 3 ώρες αργότερα, όταν στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης ΈλτσεΧετάφε ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, δίνοντάς μας απόδοση 2.50 και ταυτόχρονα το απόλυτο των προβλέψεων. 

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1348727370350534657

Πάμε στα σημερινά, θεωρώ προσωπικά δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά αυτή τη φορά θα αφήσω κατά μέρος τα ειδικά και θα πάω στα γκολ. Ελπίζω να δικαιωθώ. 

«Μιλούν» οι επιθέσεις στο «Βάλεϊ»… 

Δύο άκρως επιθετικές ομάδες συγκρούονται απόψε στο μοναδικό ματς για την League One της Αγγλίας. Ο λόγος για τις Τσάρλτον και Ρότσντεϊλ, οι οποίες προς ώρας προσφέρουν γκολ και θέαμα στις πρώτες 20 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Η γηπεδούχος Τσάρλτον βρίσκεται στην 7η θέση και δείχνει ότι θα παλέψει να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα play offs ανόδου. Θα το καταφέρει, όμως, μόνο αν βελτιώσει τις επιδόσεις της εντός «Βάλεϊ», καθώς η έδρα της αποτελεί και την αχίλλειο πτέρνα στη μέχρι στιγμής πορεία της. Εκεί έχει ρεκόρ 4-2-3 με 14-12 σύνολο γκολ, παρουσιάζοντας προβλήματα στον έλεγχο του ρυθμού των αγώνων και δυσλειτουργίες στα μετόπισθεν. Αγωνίζεται επιθετικά και άναρχα στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων και το έχει πληρώσει. Αντιθέτως, εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα όντας 4η στην ειδική βαθμολογία, έχοντας μαζέψει 18 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους απ’ ότι εντός έδρας. 

Αντίπαλός της απόψε η Ρότσντεϊλ, η οποία επισκέπτεται το «Βάλεϊ» μετά το χορταστικό 3-3 εντός έδρας με την Κρου το Σάββατο. Απόλυτα αψυχολόγητη η ομάδα του Μπράιαν Μπάρι-Μέρφι, καθώς είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Επίθεση που πετάει ώρες ώρες ”φωτιές”, άμυνα που μοιάζει με… ελβετικό τυρί σε πολλές περιπτώσεις. Ενδεικτικό το γεγονός ότι στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις από τον Δεκέμβρη και έπειτα, έχει 2 ευρείες εκτός έδρας νίκες (0-4 και 0-5 απέναντι σε Πλίμουθ και Γουίγκαν αντίστοιχα), 1 ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική και 3 άνετες ήττες. Άντε να βγάλεις άκρη… Εκτός έδρας έχει 4 νίκες και 5 ήττες σε 9 αναμετρήσεις με θετικό (!) συντελεστή τερμάτων 16-15. 

Θεωρώ ότι πρώτο λόγο έχουν οι επιθέσεις στον αγώνα και πάω με over. 

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:00
Τσάρλτον - Ρότσντεϊλ
Over 2,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις