Επιλογές “αιωνίων” στο Fantasy!

Επιλογές "αιωνίων" στο Fantasy!

Ξημέρωσε μπασκετοβδομάδα αγαπητοί Κουβανέζοι και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να λείπει η στήλη του Euroleague Fantasy. Είμαστε εδώ για τις καθιερωμένες επιλογές μας, καθώς αυτή τη βδομάδα έχουμε διπλή αγωνιστική. Οι δύο ελληνικές ομάδες θα είναι η δεξαμενή μου αυτή τη φορά.

Πριν φτάσουμε όμως στο δια ταύτα, να θυμίσω των κωδικό συμμετοχής στη λίγκα μας, που είναι ο “KNZVSSLH”. Την 1η θέση διατηρεί η “Chicago 1976”, ενώ στην επί μέρους βαθμολογία του 18ου γύρου το “Ασταμάτητο τρένο” πήρε την πρωτιά.

Η πρώτη μου επιλογή για αυτή την εβδομάδα, και μάλιστα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να είναι και αρχηγός στην ομάδα μου, είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του και ειδικά στα εντός έδρας ματς αποδίδει καλύτερα. Με τιμή στα 2.28 εκατομμύρια είναι μια αξιόλογη λύση για τα γκαρντ, μιας και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα όπως η Βιλερμπάν που δε φημίζεται για την περιφερειακή της άμυνα.

Η δεύτερη επιλογή της ημέρας είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού. Ο λόγος που σημάδεψα τον Αμερικανό είναι οι απουσίες του Παπανικολάου και του Χάρισον στον αγώνα με τη Μακάμπι. Ο ΜακΚίσικ μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “2” κ “3” με ευκολία και να καλύψει τα κενά. Μάλιστα, είναι ένας αθλητικός παίκτης που νομίζω πως του ταιριάζει σαν αντίπαλος η Μακάμπι. Με τιμή στα 1.13 εκατομμύρια θα μπει στο οπλοστάσιό μου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις