Φέτος είναι άλλο επίπεδο…

Φέτος είναι άλλο επίπεδο…

Ένα παιχνίδι έχω ξεχωρίσει από το αποψινό πρόγραμμα του NBA και είναι αυτό που ξεκινάει στης 05:00 ανάμεσα στους Σακραμέντο Κινγκς (4-6) και τους Ιντιάνα Πέισερς (6-3).

Οι γηπεδούχοι ενώ ξεκίνησαν δυνατά την σεζόν σιγά σιγά αρχίζουν και στρώνουν διότι πρόκειται για μια πολύ χαμηλής δυναμικότητας ομάδα που ουσιαστικά δεν έχει κανένα ιδιαίτερο στόχο στη σεζόν. Προέρχεται μάλιστα από δύο συντριβές: έχασε με 21 πόντους απο τους Τορόντο Ράπτορς και με 26 πόντους από τους Μπλέιζερς.

Οι «Ινδιάνοι» φέτος έχουν ξεκινήσει πολύ καλά και είναι σε καλή φόρμα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η αλλαγή προπονητή. Ο κόουτς Νέιτ Μπιόρκγκρεν έχει φέρει άλλο αέρα, έχει εμπνεύσει τους σταρ της ομάδας, πράγμα που από την πρώτη στιγμή είχε αναφέρει σε συνέντευξή του το βαρόμετρο, Ντομάιντας Σαμπόνις. Ο εν λόγω, μαζί με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον και τον Βίκτορ Ολαντίπο αποτελούν τη “φονική” τριπλέτα και έχουν καταφέρει να μην φαίνεται μέχρι στιγμής η σημαντική απουσία του TJ Γουόρεν, ο οποίος είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Μπορεί να προέρχονται από ήττα από τους, δυνατούς φέτος, Σανς, όμως αυτό δεν χαλάει την γενικά καλή τους εικόνα.

Θα τους στηρίξω, και στο ξερό διπλό, αλλά και με χάντικαπ.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
05:00
Σακραμέντο Κινγκς - Ιντιάνα Πέισερς
2
1.52
Μονό
05:00
Σακραμέντο Κινγκς - Ιντιάνα Πέισερς
2 (-4,5)
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις