Με το βλέμμα στα ημιτελικά

Με το βλέμμα στα ημιτελικά

Καλή εβδομάδα σε όλη την ομάδα, τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες. Με το απόλυτο ολοκληρώθηκε η προηγούμενη εβδομάδα, καθώς τόσο η βασική πρόταση όσο και η δυάδα επιβεβαιώθηκαν ενώ το fun bet ούτε που… ακούμπησε. Ξεκίνημα στην εβδομάδα με τένις όπου όλοι προετοιμάζονται για το Australian Open, είτε με τουρνουά προετοιμασίας είτε με εντατικές προπονήσεις.

Berrettini vs Bublik

Στα προημιτελικά βρίσκεται ήδη το ένα από τα δύο τουρνουά προετοιμασίας που διεξάγονται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Το νούμερο 1 του ταμπλό, Ματέο Μπερετίνι, ξεκίνησε πολύ δυνατά την χρονιά, έχοντας κάνει ήδη δύο straight-set νίκες, χωρίς να έχει απειληθεί στιγμή. Σερβίρει ικανοποιητικά, έχει διάρκεια στο παιχνίδι του και πιέζει αρκετά τα service games των αντιπάλων του. Έχει υποπέσει σε ελάχιστα λάθη ενώ έχει το εξαιρετικό 92.5% κερδισμένων πόντων στο πρώτο του σερβίς.

Απέναντί του θα βρει τον Αλέξαντερ Μπούμπλικ, νούμερο 49 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Καζάκος φαίνεται να ψάχνει τα πατήματά του, κυριώς από την γραμμή του σερβίς που είναι και το δυνατό του σημείο, και παρότι ακόμα δεν έχει απωλέσει κάποιο σετ, τα ποσοστά στο σερβίς του είναι χαμηλά. Μόλις με 54% σέρβιρε στον προηγούμενο γύρο, έχοντας παράλληλα και 7 διπλά λάθη.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, παρεάκι. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Κόντρα στον Μπερετίνι καλείται να ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά του αλλιώς δεν θα μπορέσει να απειλήσει τον Ιταλό, ο οποίος εάν συνεχίσει να είναι το ίδιο σταθερός από την γραμμή του σερβίς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φτάσει στην νίκη.

Travaglia vs Goffin

O Νταβίντ Γκοφέν έχασε το πρώτο σετ στην διοργάνωση αλλά από εκείνο το σημείο και μετά έχει κάνει δύο bagel (6-0) ενώ έχει χάσει μόλις 7 games. Ιδιαίτερα κόντρα στον Κουν ο Βέλγος ήταν καταιγιστικός παίρνοντας την πρόκριση σε 55 λεπτά και χάνοντας μόλις 2 games. Σερβίρει με αρκετά χαμηλό ποσοστό στο 1ο σερβίς (57%) αλλά με εξαιρετικό στο 2ο σερβίς (96%), έχοντας χάσει μόλις δύο πόντους που έχει παίξει στο 2ο σερβίς του. Αντίπαλός του θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά μέχρι στιγμής Στέφανο Τραβάλια. Ο Ιταλός προέρχεται από δύο εξαιρετικές νίκες κόντρα σε Κετσμάνοβιτς και Ρουουσουβουόρι αλλά κόντρα στον Γκοφέν καλείται να ελαττώσει τα λάθη του και να αυξήσει το ποσοστό στο σερβίς του.

Ο πρώτος λόγος ανήκει δικαιωματικά στον Βέλγο, που θα θελήσει να φτάσει σε ακόμα μία άνετη και γρήγορη νίκη για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Εάν όμως δεν είναι αποτελεσματικός στο σερβίς του, ο Τραβάλια θα τον πιέσει και θα διεκδικήσει τις ευκαιρίες του.

Chardy vs Struff

Μετά από ένα μαραθώνιο παιχνίδι που διήρκησε 2 ώρες και 50 λεπτά και τα τρία σετ κρίθηκαν στο τάι μπρέικ ο Ζέρεμι Σαρντί έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε τον Φάμπιο Φονίνι. Ο 33χρόνος Γάλλος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολη λεία. Στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Γιαν Λέναρτ Στρουφ, που προκρίθηκε στους «8» χωρίς να δώσει παιχνίδι και θα είναι σίγουρα περισσότερο ξεκούραστος. Αμφότεροι οι αθλητές στηρίζονται στο σερβίς τους έχοντας πολύ καλά ποσοστά και πιέζοντας υπερβολικά τους αντιπάλους του. Αξίζει να αναφερθεί ότι, μέχρι στιγμής ο Σαρντί έχει δώσει 4 αγώνες στο τουρνουά, διότι βρίσκεται ήδη και στα ημιτελικά στο ταμπλό του διπλού, ενώ ο Στρουφ έχει αγωνισθεί μόλις σε 1 παιχνίδι.

Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, και εάν οδηγηθεί σε πολλά games, ο Στρουφ θα έχει πλεονέκτημα λόγω ξεκούρασης. Σερβίρουν πολύ καλά και οι δύο, δεν δέχονται εύκολα break και εκεί θα κριθεί ο αγώνας.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
10:00
Σαρντί - Στρουφ
Τάι μπρέικ οver 0,5
2.20
Μονό
10:00
Τραβάλια - Γκοφέν
0-2 σετ
1.83
Μονό
11:20
Μπερετίνι - Μπούμπλικ
2-0 σετ
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις