Η χαρά του over

Η χαρά του over

Βγήκε το σημείο μας στο TL προχθές, με την Λίνκολν να μας κάνει την χάρη και να ισοφαρίζει, κάνοντας ποδαρικό για τη νέα χρονιά. Σήμερα η στήλη μας θα ασχοληθεί με ένα παιχνίδι που κατάφερα να ξεχωρίσω στο μικρό στοιχηματικό πρόγραμμα που υπάρχει, ελπίζοντας πως θα χτίσουμε ένα σερί επιτυχιών.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, παρεάκι. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Όσα φάμε και όσα βάλουμε

Κάθε άλλο παρά ιταλικές δεν θυμίζουν οι άμυνες των δύο ομάδων που κοντράρονται σήμερα και ο λόγος φυσικά για τις Σπέτσια και Σαμπντόρια. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει μεγάλη αδυναμία την φετινή σεζόν στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας και δέχονται εύκολα γκολ σχεδόν σε κάθε ματς τους.

Έχουν τη δυνατότητα και την ευχέρεια βέβαια να βρίσκουν και δίχτυα, αποτελούν δύο αλλοπρόσαλλες και επικίνδυνες ομάδες που μπορούν να κάνουν την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό μαρτυρά και το μεγάλο διπλό που έβγαλε η γηπεδούχος μέσα στην έδρα της Νάπολι, αλλά και η νίκη της Σαμπντόρια επί της Ίντερ εντός έδρας. Συνεπώς και οι δύο προέρχονται από μεγάλα αποτελέσματα , οπότε η ψυχολογία τους είναι στα ύψη. Η Σπέτσια βέβαια ταλαιπωρείται από πολλές απουσίες στην παρούσα φάση, αφού θα της λείψουν ούτε ένας ούτε δύο, αλλά εννέα ποδοσφαιριστές. Ίσως αυτό να επηρεάσει την ομάδα και να μπερδέψει την χημεία της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι το στοιχείο που αναφέραμε περί αμυνών.

Η Σπέτσια έχει φέρει 7/8 τελευταία της παιχνίδια over, ενώ για την Σαμπντόρια τα 10/12 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με αμφίτερμα. Η ζυγαριά στα μάτια μου γέρνει προς την φιλοξενούμενη, αφού με τον έμπειρο Κουαλιαρέλα μπορεί να κάνει την ζημιά και να φύγει με το τρίποντο, αλλά θα το αφήσω για το live. Πάμε με το over λοιπόν.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
21:45
Σπέτσια - Σαμπντόρια
Over 2,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις