Θα ξυπνήσουν, όχι όμως απόψε οι Ράπτορς

Θα ξυπνήσουν, όχι όμως απόψε οι Ράπτορς

Οχτώ  παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του NBA από τα οποία έχω ξεχωρίσει μια δυνατή επιλογή. Στις 3:30, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (5-4) υποδέχονται τους Τορόντο Ράπτορς (2-6).

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν τη χρονιά με τις συντριβές από τους Νετς και τους Μπακς, όμως μετά έστρωσαν, παίρνοντας 5 νίκες στα επόμενα 7 παιχνίδια. Προχτές το βράδυ έκαναν μάλιστα μια πολύ μεγάλη ανατροπή απέναντι στους Κλίπερς, αφού στα μέσα της 3ης περιόδου βρέθηκαν να χάνουν με 22 πόντους, αλλά κατάφεραν να το γυρίσουν και να νικήσουν με 115 – 105!

Από την άλλη, οι Τορόντο έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα την σεζόν. Δείχνουν πολύ ντεφορμέ και παίχτες κομβικοί, όπως ο Σιακάμ και ο Ανουόμπι είναι εντελώς εκτός κλίματος. Προέρχονται από τη νίκη ενάντια στους Σακραμέντο, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν είναι ικανό να μας δείξει αν όντως γύρισε ο διακόπτης, διότι ήταν απέναντι σε έναν πολύ κατώτερο αντίπαλο. Όσα παιχνίδια έδωσαν ενάντια σε δυνατές ομάδες έχασαν και μάλιστα κάποια από αυτά σχετικά εύκολα.

Εμπιστεύομαι τον Στεφ Κάρι και την παρέα του, διότι θεωρώ ότι οι εταιρείες έχουν κάνει λάθος και μας προσφέρουν τον άσσο σε τιμή αουτσάιντερ (2.30)! Ίσως και αυτές περιμένουν ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και θα αντιδράσουν οι Ράπτορς, πράγμα που σίγουρα θα γίνει μέσα στη σεζόν, αλλά προσωπικά δεν το βλέπω γι’ απόψε.

Για πιο safe ποντάρισμα μπορείτε να παίξετε τον άσσο με χάντικαπ στους 5.5 πόντους στο 1.70!

Μονό
03:30
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Τορόντο Ράπτορς
1
2.30
Μονό
03:30
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (+5.5) - Τορόντο Ράπτορς
1
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις