Ο Βασίλης και οι συμπληγάδες

Ο Βασίλης και οι συμπληγάδες

Κυριακή με Α1 και νωρίς ματς ΝΒΑ, ότι καλύτερο για να “σβήσει” όμορφα η εβδομάδα πριν τη διπλή αγωνιστική μέσα στην εβδομάδα για την Ευρωλίγκα.

Οι επιλογές μου σήμερα από την Α1 και τα δύο ματς του προγράμματος. Πρώτη και μάλιστα για την TL από τον αγώνα Προμηθέας – Ηρακλής. Ο σέντερ του “γηραιού” Βασίλης Καββαδάς θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους εξίσου δυνατούς και αποτελεσματικούς Αγκμπελίζ και Τζεράι Γκραντ του Προμηθέα. Αμφότεροι αντίπαλοι πολύ καλοί αμυντικοί και ριμπάουντερ, η ομάδα της Πάτρας θα τον σημαδέψει τον Καββαδά για να τον φορτώσει με φάουλ και θεωρώ υπερβολικό ειδικά για αυτό το ματς το line στα 8,5 ριμπάουντ για τον διεθνή σέντερ και θα επιλέξω το under.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δεύτερη επιλογή από το ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ. Θα ποντάρω φυσικά στο 2 με χάντικαπ 8,5 πόντους στους πράσινους που δεν πείθουν σε καμία περίπτωση ότι είναι τόσο ξεκάθαρο φαβορί. Κάτι η παρουσία υπηρεσιακού προπονητή, κάτι το θολό τοπίο της επόμενης μέρας κάτι η χείριστη ψυχολογία με οδηγούν ξεκάθαρα στο 2 παρότι και η ΑΕΚ δεν είναι δα και… υπερδύναμη ξέρει όμως ότι έχει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να διεκδικήσει το ματς.

Τρίτη επιλογή από το ίδιο ματς ένα ειδικό στοίχημα που αφορά στον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος μπορεί φυσικά να ξεπεράσει τους 12,5 πόντους του line αφού και πάλι θα πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής, πολλές μπάλες και είναι από τους λίγους αξιόπιστους σκόρερ των πράσινων.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
17:00
Προμηθέας - Ηρακλής
Καββαδάς under 8,5 ριμπάουντ
1.87
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Παπαπέτρου over 12,5 πόντοι
1.90
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
2 (+8,5)
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις