ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σνούκερ, Masters. Οι… παραθυράτοι απειλούν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σνούκερ, Masters. Οι… παραθυράτοι απειλούν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σνούκερ, Masters. Οι… παραθυράτοι απειλούν

Σνούκερ, Masters. Οι… παραθυράτοι απειλούν

Το σνούκερ συμβίωνε με τον κορωνοϊό από τα τέλη της προηγούμενης περιόδου, όμως τώρα, στο Masters, είναι πρώτη φορά υφίσταται τόσο μεγάλη ζημιά απ’ αυτόν.

Ολους αυτούς τους μήνες ο ιός έχει προκαλέσει ανακατωσούρα, με αποκλεισμούς και αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής, για πρώτη φορά όμως χτυπά τόσο μεγάλο όνομα. Ο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζαντ Τραμπ, έχει μπει από χθες σε καραντίνα μαζί με τον «κολλητό» του, Τζακ Λισάουσκι και για να μη μείνει λειψό το δεύτερο πιο «γκλαμουράτο» τουρνουά της σεζόν, κλήθηκαν εσπευσμένα να τους αντικαταστήσουν ο Νο 17 και ο Νο 18 της κατατάξης: ο Τζο Πέρι και ο Γκάρι Γουίλσον.

Κανείς δεν ξέρει, μάλιστα, αν ο Τραμπ και ο Λισάουσκι θα είναι οι μοναδικές απώλειες, διότι κάθε παίκτης υποβάλλεται σε μοριακό τεστ 48 ώρες πριν από τον αγώνα του για τον 1ο γύρο. Επομένως, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να προκύψουν κι άλλοι θετικοί μεταξύ των παικτών που είναι προγραμματισμένο να παίξουν από αύριο έως και την Τετάρτη και δεν έχουν κάνει ακόμα το τεστ. Κάτι που, φυσικά, το απευχόμαστε όλοι – το πλήγμα είναι ήδη τεράστιο για το τουρνουά και μία τέτοια εξέλιξη θα το τινάξει στον αέρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες δυσκολεύει και ο στοιχηματισμός, ειδικά στα μακροχρόνια. Έτοιμος ήμουν χθες το απόγευμα να αναλύσω γιατί ο Τραμπ ήταν το πρώτο φαβορί, μέχρι που έσκασε η βόμβα – ίσως και να με έσωσε, ποιος ξέρει; Δύο μόνο στοιχεία θα είναι καλό να λάβετε υπόψη:

  • 1) Η εξαιρετική φόρμα στην οποία παρουσιάστηκε ο Τζον Χίγκινς, ο οποίος κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλό του στο Championship League, νικώντας στον χθεσινοβραδινό τελικό 3-0 τον Κάιρεν Γουίλσον
  • 2) Το ατύχημα που είχε με το πετσάκι της στέκας του ο Μαρκ Σέλμπι, λίγο νωρίτερα.

https://twitter.com/CLSnooker/status/1347967048027164673

Για καλή τύχη του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, στο Μίλτον Κέινς βρίσκεται αυτές τις μέρες για τον τηλεοπτικό σχολιασμό των αγώνων ο Ντόμινικ Ντέιλ, ο οποίος είναι master σε θέματα που αφορούν τις στέκες και επιδιόρθωσε γρήγορα το πρόβλημα. Μένει να φανεί στην πράξη αν θα αλλάξει κάτι στην αίσθηση του στεκαρίσματος του Σέλμπι, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τρίτη τον Στίβεν Μαγκουάιαρ.

Πάντως, το 13.00 της κατάκτησης του τίτλου από τον Χίγκινς, κρατήστε στην πίσω μεριά του μυαλού σας.

Στο κυνήγι της έκπληξης

Πέρυσι είχαμε δύο παίκτες που μπήκαν σε τουρνουά… από το παράθυρο και διακρίθηκαν ιδιαιτέρως σ’ αυτά. Ο πρώτος ήταν ο Άλι Κάρτερ, ο οποίος κέρδισε θέση στο Masters επειδή ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν δεν δήλωσε συμμετοχή και λίγο έλειψε να το κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ.

Αυτό το βήμα παραπάνω έκανε ο δεύτερος, ο Στίβεν Μαγκουάιαρ, στο Tour Championship του Ιουνίου. Μπήκε στο τουρνουά των οκτώ καλύτερων παικτών της ετήσιας κατάταξης όταν ο Ντινγκ Τζουνχούι δήλωσε παραίτηση, μια και λόγω της πανδημίας φοβήθηκε να ταξιδέψει από την Κίνα στην Αγγλία. Και ο Σκωτσέζος δεν κάλυψε απλώς επάξια το κενό του, αλλά… κατέκτησε και το τρόπαιο. Με σχετική άνεση κιόλας!

Οι «παραθυράτοι» του φετινού Masters είναι δύο. Και παρότι αμφότεροι βρίσκονταν σε κάκιστη φόρμα από τον Νοέμβριο και μετά, δεν θα είναι έκπληξη αν νικήσουν τον πρώτο αγώνα τους. Η λογική λέει ότι ο Πέρι έχει καλές πιθανότητες απέναντι στον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ. Είναι έμπειρος, έχει φτάσει στο παρελθόν και στον τελικό του Masters (στην τελευταία του συμμετοχή, το 2017) και παίζει με αντίπαλο ο οποίος επίσης δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η διαίσθησή μου, όμως, λέει «Γκάρι Γουίλσον». Όχι μόνο επειδή είναι θεωρητικά (και πρακτικά) υποδεέστερος από τον συνεπώνυμό του, αλλά και επειδή θα πρόκειται για τρελό… turnaround της μοίρας. Μόλις την περασμένη Τετάρτη, άλλωστε, ο πρώην οδηγός ταξί απασχόλησε αρνητικά τον μικρόκοσμο του σνούκερ με τη συμπεριφορά του στο ματς του Championship League με τον Τζον Χίγκινς.

Μετά την αστοχία του σε μία εύκολη μπάλα στο τρίτο frame, ο Γουίλσον χτύπησε εκνευρισμένος μία άλλη κόκκινη που είχε σταθεί σε καλό σημείο για τον Χίγκινς, και χάλασε (πιθανότατα χωρίς να το έχει σκοπό) το βατό τραπέζι που υπό κανονικές συνθήκες θα άφηνε στον αντίπαλό του.

Η πράξη αυτή τιμωρήθηκε με απλό φάουλ τεσσάρων πόντων, μια και ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτόματη απώλεια του frame – ο Γουίλσον ξεκαθάρισε ότι δεν δήλωνε παραίτηση με την αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον διαιτητή, Πολ Κόλιερ.

Το πιο ωραίο είναι ότι λίγο αργότερα, απαντώντας σε σχόλια φιλάθλων στο Twitter, ο Γουίλσον εμφανίστηκε… παραιτημένος από το ίδιο το παιχνίδι, έως και την ίδια τη ζωή! «Έχω τελειώσει – και όχι μόνο απ’ το σνούκερ. Δεν μπορώ να παίξω καθόλου. Νιώθω χειρότερα από ποτέ και δεν μπορώ να δω με ποιον τρόπο μπορεί να επιστρέψω».

Σε κατακόρυφη πτώση

Δεν έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια από τη μεγαλειώδη πορεία του Γουίλσον μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλημάτος (χάρη στα χρήματα που κέρδισε τότε, κρατιέται στο Νο 18 της κατάταξης και κλήθηκε να παίξει στο Masters ως επιλαχών). Έκτοτε, τα αποτελέσματά του φανερώνουν ότι το παιχνίδι του βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020 προσβλήθηκε κι αυτός από τον κορωνοϊό, με συνέπεια να μείνει ακόμα πιο πίσω.

Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν τα καταφέρει απέναντι στον Κάιρεν Γουίλσον, ο οποίος – αν μη τι άλλο – φημίζεται για τη σταθερότητά του. Αν σας αρέσουν, όμως, τα δύσκολα, αξίζει να ακολουθήσετε. Έστω και με μικρό «αβάντζο», για να περιοριστεί κάπως το ρίσκο.

Όσοι το θεωρείτε ακραίο, ας λάβετε υπόψη ότι την ίδια κιόλας μέρα του περιστατικού με τον Χίγκινς, ο Γκάρι νίκησε 3-2 τον Κάιρεν πετυχαίνοντας κι ένα break 143 πόντων (από τα νεύρα του, ίσως)! Γιατί όχι, λοιπόν;

Μονό
15:00
Γκάρι Γουίλσον - Κάιρεν Γουίλσον
1 (+1,5)
2.25
Μονό
21:00
Τζο Πέρι - Ντέιβιντ Γκίλμπερτ
2
1.72
Μακροχρόνιο
Νικητής Masters 2021
Τζον Χίγκινς
13.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις