Το υπερβολικό 3.40 του Μπεκάο

Το υπερβολικό 3.40 του Μπεκάο

Πλησιάσαμε κοντά στο… θαύμα χτες, το… πέναλτι-πέναλτι στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Τορίνο. Ο Μαρέσκα έδωσε το πέναλτι στη Μίλαν, κατόπιν το υπέδειξε και υπέρ της Τορίνο, αλλά με τη χρήση του VAR πήρε πίσω την απόφασή του, στερώντας την ωραιότατη απόδοση του 16.00. Και πιθανώς και το γκολ του Μπελότι αφού αυτός είναι ο εκτελεστής των πέναλτι της Τορίνο.

Φρέσκα… κουλούρια και πάμε σε δύο επιλογές από το παιχνίδι της Ουντινέζε με τη Νάπολι. Στην Ουντινέζε ο Ροντρίγκο Μπεκάο, ο 24χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, έχει αποδειχτεί πολύ… δυναμικός φέτος, έχοντας δει πέντε κίτρινες κάρτες σε 14 συμμετοχές στη σεζόν. Συμπλήρωσε το όριο των πέντε καρτών στο εντός έδρας 0-2 από την Μπενεβέντο, έχασε λόγω τιμωρίας την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, επέστρεψε την Τετάρτη στο 2-2 με την Ουντινέζε. Η απόδοση να δει κάρτα απόψε βρίσκεται και στο 3.40 και αξίζει το ποντάρισμα, κόντρα στους γρήγορους επιθετικούς της Νάπολι θα έχει πρόβλημα.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Στο ίδιο παιχνίδι έχει αξία να κυνηγήσουμε τις τελικές προσπάθειες προς την εστία, στηριζόμενοι στην καλή εικόνα που δείχνει εσχάτως η Νάπολι στον παραγωγικό τομέα. Με την Κάλιαρι είχε 30 τελικές προσπάθειες, με τις 12 στον στόχο (εντός εστίας δηλαδή), ενώ στο ματς με τη Σπέτσια τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 27 τελικές και 11 στον στόχο. Το καλό φεγγάρι δημιουργικά της Νάπολι καθιστά value το να ψάξουμε το Over 9,5 προσπάθειες προς την εστία (και για τις δύο ομάδες αθροιστικά), σε τιμή 1.87.

Κάρτες
16:00
Ουντινέζε - Νάπολι
Μπεκάο κάρτα
3.40
Σουτ
16:00
Ουντινέζε - Νάπολι
Over 9,5 σουτ στην εστία
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις