Ως και 3.20 στο NFL

Ως και 3.20 στο NFL

To Σαββατοκύριακο του πρώτου γύρου των playoffs συνεχίζεται με τρεις ακόμα συναρπαστικούς αγώνες.

Baltimore Ravens vs. Tennessee Titans

Πρόκειται για μια ρεβάνς των playoffs της περσινής σεζόν όπου οι Titans έκαναν την έκπληξη απέναντι στην κορυφαία στην κατάταξη ομάδα της Βαλτιμόρης. Νωρίτερα επίσης στη φετινή σεζόν οι Τιτάνες επικράτησαν για άλλη μια φορά των Ravens. Βλέπουμε όμως πως, στοιχηματικά οι Titans προσφέρονται ως αουτσάιντερ.

Οι Ravens επιστρέφουν στα playoffs για τρίτη σερί σεζόν, εξασφαλίζοντας το εισιτήριό τους στην post season με ρεκόρ 11-5 κατακτώντας την 5η θέση στην AFC. Ξεκίνησαν με ένα ρεκόρ 6-2 έχοντας χάσει μόνο από τους περσινούς πρωταθλητές Chiefs και τους Steelers. Η πανδημία του Covid-19 χτύπησε και τη δική τους πόρτα όμως, και μάλιστα για τα καλά, χάνοντας κάποιους από τους σημαντικότερούς τους παίκτες, μεταξύ αυτών και τον αστέρα της ομάδας, Lamar Jackson, χάνοντας τρία παιχνίδια στη σειρά. Κατάφεραν όμως να παραμείνουν δυνατοί και έτσι ολοκλήρωσαν τη σεζόν με πέντε σερί νίκες από εκείνη τη στιγμή και μάλιστα με εμφατικές εμφανίσεις. Την τελευταία εβδομάδα η Βαλτιμόρη έκλεισε την regular season με το εκθαμβωτικό 38-3 απέναντι στο Σινσινάτι. Ο περσινός MVP της regular season, Lamar Jackson, συνεχίζει να κάνει τα «δικά» του, έχοντας για βοήθεια τον πάντα σταθερό Andrews και τον αξιόπιστο Brown και μια πολύ σκληρή άμυνα.

Οι Titans, εντωμεταξύ, επιστρέφουν στα playoffs για τρίτη φορά τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, με το ίδιο ρεκόρ (11-5) με τους Ravens. Ξεκίνησαν με 5-0 κερδίζοντας ακόμα και το εκπληκτικό φέτος Buffalo. Από εκεί και πέρα όμως, η ομάδα έκανε «κοιλιά» χάνοντας τέσσερα παιχνίδια σερί και το «έσωσε» στο τέλος με ένα σερί 5-1 με νίκες όπως στη Βαλτιμόρη και την Ιντιανάπολη. Με την «μηχανή» που ακούει στο όνομα Derrick Henry να τους οδηγεί, κάνοντας τρομερές εμφανίσεις και διεκδικώντας ακόμα και το βραβείο του φετινού MVP, αλλά και τον Tannehill, που φέτος έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, μπορούν να κοντράρουν τους Ravens, αν η φετινή κακή τους άμυνα σταθεί αντάξια των περιστάσεων.

Το Tennessee κερδίζει στην προϊστορία, αλλά θεωρώ πως θα είναι πολύ δύσκολο να επικρατήσουν απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι τα «Κοράκια» φέτος. Η ομάδα της Βαλτιμόρης έχει καλύτερη άμυνα, και σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα απέναντι σε κοινούς αντιπάλους φέτος. Μην αφήνουμε εκτός και τον παράγοντα «εκδίκηση» που κυνηγούν απόψε απέναντι στους Τιτάνες. Θα πάω, λοιπόν, με την επιλογή της νίκης των Ravens και θα πόνταρα και κάτι στα over 2 touchdowns του Derrick Henry.

Ως και 3.20 στο NFL

Chicago Bears vs. New Orleans Saints

Σε μια σεζόν με πολλές εκπλήξεις, οι Chicago Bears αποτελώντας μια από αυτές, εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία της NFC και την απόφαση της λίγκας να επεκτείνει τις προκρινόμενες ομάδες σε επτά, κατακτώντας το χρίσμα των playoffs παρόλο που έχασαν τα επτά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της regular (τερμάτισαν με ρεκόρ 8-8). Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είναι τεράστιο αουτσάιντερ με τις στοιχηματικές αποδόσεις στην νίκη τους να κυμαίνονται σε διψήφιους αριθμούς.

Οι New Orleans Saints από την άλλη, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην NFC και θα έχουν μαζί τους και το πλεονέκτημα έδρας. Οι Saints, όλη τη σεζόν ταλαιπωρούνται από πάρα πολλούς τραυματισμούς, ακόμα και των σημαντικότερων παικτών τους. Οι QB Drew Brees (σπάσιμο πλευρών), WR Michael Thomas (πρόβλημα στον αστράγαλο) και ο ασταμάτητος φέτος RB Alvin Kamara (covid), έχουν περάσει πολύ χρόνο εκτός αγωνιστικού χώρου κάτι που δείχνει το ποσό δεμένη και με βάθος ομάδα είναι οι Saints, ώστε χωρίς τους καλύτερους τους παίκτες να επικρατούν άνετα.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι η διαθεσιμότητα του Kamara. Παρότι η απουσία του δεν είχε μεγάλο αντίκτυπο στην εμφατική νίκη απέναντι στην Carolina με 33-7, στην αναμέτρηση με τους Bears θεωρώ πως θα παίξει μεγάλο ρόλο. Λόγω του timing των τεστ, ώστε να είναι έτοιμος για σήμερα, ο Alvin δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί τις προηγούμενες μέρες, αλλά υπάρχει καλή πιθανότητα να αγωνιστεί τελικά. Προσωπικά, εκτιμώ πως το παιχνίδι θα πάει σε υψηλό σκοράρισμα, είτε λόγω της μέτριας άμυνας των Αρκούδων είτε λόγω του ξεσπάσματος που θέλουν να κάνουν οι Saints λόγω του αποκλεισμού τους στον πρώτο γύρο των περσινών playoffs.

Ως και 3.20 στο NFL

Cleveland Browns vs. Pittsburgh Steelers

Η τρίτη πράξη των αναμετρήσεων μεταξύ των δυο ομάδων για φέτος. Οι Browns κατάφεραν την τελευταία αγωνιστική της regular season να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα playoffs απέναντι στους αδιάφορους όμως Steelers που ξεκούρασαν αρκετούς βασικούς.

Οι Browns φέτος παρουσιάζουν τεράστιες διακυμάνσεις στην απόδοσή τους. Η άμυνά τους είναι μια από τις ειδικές στο να κλέβουν την μπάλα και το απέδειξαν και την προηγούμενη εβδομάδα, όπως και η front line τους είναι αρκετά σκληρή. Το δίδυμο των Nick Chubb και Kareem Hunt τρομάζει φέτος τις αντίπαλες άμυνες, αλλά ο Baker Mayfield είναι ικανός για το καλύτερο ή για το χειρότερο.

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεσπάσει για το πώς οι Steelers μετά από ένα τόσο εκρηκτικό ξεκίνημα (11-0), κατάφεραν να απογοητεύσουν σε όλες τις υπόλοιπες εμφανίσεις τους. Με όπλα τον πολύπειρο πλέον Ben Roethlisberger στο τιμόνι, την ταλαντούχα τριάδα των Johnson, Ju-Ju και Claypool και με μια από τις καλύτερες άμυνες στη λίγκα δεν έχουν τίποτα να φοβούνται, αν αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Ελπίζοντας πως οι αδυναμίες των Steelers δεν θα προκύψουν στο υψίστης σημασίας αποψινό παιχνίδι, θεωρώ πως θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs. Πόσο μάλλον όταν ο head coach των Browns Kevin Stefanski δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο λόγω θετικού τεστ κορωνοϊού.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δυάδα (απόδοσης 2.40)
20:05
Tennessee Titans - Baltimore Ravens
2
1.6
03:15
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
2 (-2,5)
1.5
Μονό
23:40
Chicago Bears - New Orleans Saints
Over 47,5
1.90
Ειδικό
20:05
Tennessee Titans - Baltimore Ravens
Derrick Henry 2 ή περισσότερα touchdowns
3.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις