Το trixie της… κακοκαιρίας

Το trixie της... κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει την Ισπανία, η Μαδρίτη σε χειρότερη κατάσταση με το αεροδρόμιο της να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και οι μετακινήσεις να γίνονται με μεγάλη δυσκολία. Λογικό και επόμενο να έχουν αναβληθεί οι αγώνες με ομάδες που είχαν να αγωνιστούν στην περιφέρεια της, Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ και όσοι πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα, θα εξεταστεί ο αγωνιστικός χώρος πρώτα και οι καιρικές συνθήκες και μετά θα αποφασιστεί η διεξαγωγή τους ή όχι. Εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά τις αναλύσεις των αγώνων και ότι βρέξει ας κατεβάσει!

Όσο για τα χτεσινά, αρκετά καλά πήγαμε με δεύτερο σερί κερδισμένο σημείο του Tipster’s League, φτου φτου μην με ματιάσω (χεχε), και μια επιστροφή και μια χασούρα από την Οβιέδο, που ήρθε ισόπαλη με τη Μάλαγα.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Από Primera δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ και σοβαρά δεν θα ποντάρω, πολύ!  Λεβάντε – Εϊμπάρ, Καντίθ – Αλαβές και Βαγιαδολίδ – Βαλένθια συνθέτουν το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Η καθεμία με τα θέματά της , με  αρκετές απουσίες, μετά από αγώνα Κυπέλλου όλες και εν μέσω αυτής της κακοκαιρίας που επηρεάζει τα πάντα. Από το να πάω πάσο, για να τους δω με λίγο παραπάνω ενδιαφέρον και σε λογική fun bet και μόνο, στο ελάχιστο μου ποντάρισμα θα ρισκάρω στο Χ, σαν μονά και σύστημα trixie (2-3) .

Το βασικό μου ποντάρισμα θα έρθει από την Segunda  και τον αγώνα Εσπανιόλ –  Καστεγιόν.  Η πρωτοπόρος θέλει να συνεχίσεις την παραμονή της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με τους διώκτες της να είναι σε απόσταση βολής δεν έχει περιθώρια για στραβοπατήματα εντός, ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως η Καστεγιόν που χάνουν αισθητά μέρος της δυναμικής τους. Περιμένω νίκη από τους γηπεδούχους Καταλανούς με και να σκοράρουν τουλάχιστον 2 φορές.

Καλή συνέχεια.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Trixie (απόδοση τριάδας: 31.76)
15:00
Λεβάντε - Εϊμπάρ
Χ
3.40
17:15
Καντίθ - Αλαβές
Χ
2.87
22:00
Βαγιαδολίδ - Βαλένθια
Χ
3.25
Μονό Tipster League
22:00
Εσπανιόλ - Καστεγιόν
1 & οver 1,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις